Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Νοτιοανατολικής Αττικής

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υ2 ΟΝΝΕΔ Νοτιοανατολικής Αττικής, με αίσθημα ευθύνης απέναντι τόσο στα μέλη της, όσο και στους υπόλοιπους πολίτες, θα ήθελε να σας ενημερώσει πως η παρουσίαση του «Ερωτηματολογίου Διαβίωσης στη Νοτιοανατολική Αττική», αναβάλεται προσωρινα και θα επαναπρογραμματιστεί.
Λόγος της αναβολής αυτής είναι οι συνεχιζόμενες ταραχές στην περιοχή της Κερατέας, οι οποίες τις τελευταίες ημέρες ολοένα και κλιμακώνονται, με την παράλληλη αδυναμία της κυβέρνησης να προωθήσει το διάλογο, να δώσει λύσεις και να αποκλιμακώσει την ένταση.
Βασικός στόχος για την πρωτοβουλία μας να δημιουργήσουμε και να προωθήσουμε το «Ερωτηματολόγιο Διαβίωσης», είναι να συγκεντρωθούν όλα τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και να ασκηθεί πίεση προς την επίλυσή τους.
Σε καμία περίπτωση ο στόχος μας δε συνδέεται με τη δημιουργία εντυπώσεων.  Παράλληλα, πρέπει αυτή μας η πρωτοβουλία να προστατευθεί από το να χρησιμοποιηθεί από άλλες, κομματικές ή μη, ομάδες υποκινούμενες από μικροπολιτικά συμφέροντα, ώστε να προκληθούν φασαρίες.
Καλούμε την κυβέρνηση, να αναλάβει πλέον τις ευθύνες της προς τη διευθέτηση της κατάστασης μέσα από τον ειλικρινή και σοβαρό διάλογο, καθώς με την απουσία της αφήνει το περιθώριο να γίνεται η Κερατέα και το συμφέρον των κατοίκων της έρμαιο στα χέρια ανεύθυνων μικροπολιτικών ομάδων.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κύριο Γιώργο Βλάχο για την επιθυμία του να συμμετάσχει σε αυτήν μας την προσπάθεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου