Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Ντόρας για το προσυνέδριο στη Λάρισα



Την πλήρη ικανοποίησή τους εκφράζουν οι συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη για την προσέλευση του κόσμου στο προσυνέδριο της ΔΗΣΥ στην Λάρισα.
 
Κατά την ομιλία της, η «Ψηλή», παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός της για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την αγροτική οικονομία, καθώς και τις προγραμματικές θέσεις του κινήματος για την περιφερειακή ανάπτυξη της Θεσσαλίας.
 
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μέσα στην παραζάλη της υπερκατανάλωσης, του εύκολου κέρδους μέσα από δανεικά, της κρατικοδίαιτης ανάπτυξης, όλοι εγκαταλείψαμε την αγροτική οικονομία, την κτηνοτροφία, την αλιεία. Εγκαταλείψαμε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο πρωτογενής τομέας. Και έτσι φτάσαμε στο σημείο η αγροτική οικονομία να είναι πλήρως ανοχύρωτη».
 
Μιλώντας για τους στόχους της ΔΗΣΥ όσον αφορά την αγροτική οικονομία σημείωσε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε το πλαίσιο για μια εναλλακτική, αειφόρο και καινοτόμο γεωργία και παρουσίασε τους τέσσερις άξονες της πολιτικής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, οι οποίοι είναι: η προώθηση εναλλακτικών καλλιεργειών, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των αγροτών, η αύξηση της παραγωγικότητας και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου