Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ο Αλέξης Τσίπρας έδιωξε από το γραφείο του δημοσιογράφο της Frankfurter Allgemeine Zeitung γιατί δεν του άρεσαν τα σχόλια και οι ερωτήσεις

Πρόκειται για τον ανταποκριτή της Frankfurter Allgemeine Zeitung, Μίκαελ Μάρτινς, ο οποίος επισκέφθηκε πριν μερικά 24ωρα τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να του πάρει συνέντευξη για την γερμανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνέντευξη είχε εγκριθεί από το επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ήταν πολύ ικανοποιημένοι για την πρωτοβουλία της FAZ, καθώς πρόκειται για μία ευρείας κυκλοφορίας και μεγάλου κύρους γερμανική εφημερίδα. Όμως, η επαφή των δύο ανδρών ήταν κάπως επεισοδιακή, αφού ο δημοσιογράφος -σύμφωνα πάντα με συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - απηύθυνε στον Αλέξη Τσίπρα ερωτήσεις που δεν του άρεσαν.

Στελέχη της Κουμουνδούρου που ήταν παρόντες στη συνέντευξη, χαρακτηρίζουν τις ερωτήσεις «επιπέδου γαλάζιας μονταζιέρας». Λένε επίσης ότι ο δημοσιογράφος είχε σταματήσει να ρωτά και απλώς επετίθετο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με παραπολιτικού χαρακτήρα ερωτήσεις και αξιοποιώντας «επιχειρήματα» από τα non paper που κατά καιρούς εκδίδει η ΝΔ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέκοψε την κουβέντα και ανακοίνωσε στον συνομιλητή του ότι η συνέντευξή τους «θα γίνει σε μιαν άλλη ζωή.»


Πηγή: Ο Αλέξης Τσίπρας έδιωξε από το γραφείο του δημοσιογράφο της Frankfurter Allgemeine Zeitung γιατί δεν του άρεσαν τα σχόλια και οι ερωτήσεις | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/116106#ixzz2ZyqlrPBD

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου