Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Μεγάλη διανομή τροφίμων και ρούχων στη Πλατεία Αττικής, Τετάρτη 24 Ιουλίου, ώρα 18.00

Ενάντια στην αισχρή επίδειξη μίσους του αντεθνικού Καθεστώτος των υποτακτικών της Τρόικα και του ΔΝΤ προς τον Ελληνικό Λαό, με μέτρα άδικα τα οποία τον εξαθλιώνουν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με υψηλό το αίσθημα της εθνικής ευθύνης, συνεχίζει παρά την πολεμική των εχθρών του Λαού μας, τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.


Στα πλαίσια αυτά, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα οργανώσει την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 18.00, μεγάλη διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής. Οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες, θα διανείμουν σε ελληνικές οικογένειες τρόφιμα και ρούχα για να ικανοποιήσουν στο μέτρο του δυνατού, τις τεράστιες ανάγκες  του Λαού μας. Σε αντίθεση με τα κόμματα της ρεμούλας, της μίζας και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, η Χρυσή Αυγή, παραμένει απαρέγκλιτα στην πάγια θέση της πως ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!

Όταν η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εκτελεί πειθήνια της καταστροφικές εντολές των ξένων, όταν η Αριστερά σφυρίζει αδιάφορα συμπαραστεκόμενη μόνο σε λαθροεισβολείς, η Χρυσή Αυγή στέκει περήφανα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού και διατρανώνει πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου