Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ποια ικανότητα σούπερ ήρωα θα θέλατε να έχετε;

Η δύναμη του Wolverine να αυτοθεραπεύεται ότι και αν πάθει, βγήκε ως δημοφιλέστερη ικανότητα σουπερήρωα που θα ήθελαν να έχουν οι περισσότεροι από όσους ψήφισαν σε σχετική δημοσκόπηση. Τρεις χιλιάδες σινεφίλ κάθε είδους ψήφισαν σε δημοσκόπηση της...

ευρωπαϊκής υπηρεσίας ενοικιάσεων ταινιών Lovefilm, για το ποια από όλες τις υπερφυσικές δυνάμεις των σούπερ- ηρώων των κόμικ θα ήθελαν να είχαν.

Νικητής αναδείχθηκε ο Wolverine με 22% των ψήφων, ενώ ακολούθησε ο Professor X με της τηλεπαθητικές τους δυνάμεις, με 21%.

Παραδόξως η ικανότητα του Σούπερμαν να πετάει έχει γίνει "πασέ" αφού την προτίμησε μόλις το 15% των ψηφοφόρων, ρίχνοντας την στην τρίτη θέση, ενώ πολύ χαμηλότερα, στην ένατη θέση έπεσε η ικανότητα στο... πλέξιμο του Spiderman με τους ιστούς του.

Η υπερβολική δύναμη του Hulk είναι στην τέταρτη θέση, η ικανότητα να γίνεσαι αόρατος όπως η Sue Storm από τους Fantastic Four στην πέμπτη θέση με 8%.

Ακολουθεί ο έλεγχος του καιρού που πετυχαίνουν μαζί οι Fantastic Four, στην έκτη θέση, η ικανότητα του Human Torch να καίει τα πάντα στην έβδομη και οι υπερευαίσθητες αισθήσεις του Daredevil στην όγδοη.


Pyles.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου