Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Σκύλος ταξίδεψε 800 χιλιόμετρα για να βρει το αφεντικό του

Από τη Βιρτζίνια στη Νότια Καρολίνα έφτασε ένα μαύρο λαμπραντόρ καλύπτωντας απόσταση 800 χιλιομέτρων προκειμένου να βρει τον ιδιοκτήτη του. 

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Myrtle Beach στη Νότια Καρολίνα με πρωταγωνιστή ένα μαύρο λαμπραντόρ που ονομάζεται Buck.

 

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, Mark Wessells άφησε τον Buck στο σπίτι του πατέρα του στο Winchester, αφού δεν μπορούσε να τον κρατήσει στο δικό του. Μια εβδομάδα μετά, όμως, ο σκύλος εξαφανίστηκε από το σπίτι στο Winchester.

Έξι μήνες αργότερα, ένας περαστικός βρήκε το ταλαιπωρημένο λαμπραντόρ στην παλιά του γειτονιά στη Νότια Καρολίνα. Ο Brett Gallagher αποφάσισε να κρατήσει τον τρίχρονο σκύλο στο σπίτι του και γι αυτό το λόγο τον πήγε στον κτηνίατρο για εξετάσεις.

Οι γιατροί βρήκαν ένα μικροτσίπ του Buck μέσω του οποίου μπορούσαν να βρουν το όνομά του, καθώς και τα ονόματα των ιδιοκτητών του. 

«Ώστε είσαι ο Βuck;» του είπε η νοσοκόμα και ειδοποίησε τον Mark Wessells για να τον παραλάβει. Ο Mark δήλωσε: «Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι απλά χαρούμενος που γύρισε». Ο σκύλος διέσχισε την απόσταση 800 χιλιομέτρων από το Winchester της Βιρτζίνια μέχρι το Myrtle Beach στη Νότια Καρολίνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου