Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Εκβιάζουν το "ΘΕΜΑ" να μην προσφέρει φθηνά καύσιμα!

Τα αδίστακτα κυκλώματα που θησαυρίζουν με τα καύσιμα, και διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες που δεν θέλουν τον ελεύθερο ανταγωνισμό, για να ωφεληθεί ο αναγνώστης καταναλωτής ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ –ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. Μεγαλοστελέχη τους, του εμπορικού ή και του δημοσιογραφικού χώρου τηλεφωνούν στις εταιρίες που συνεργάζονται με το ΘΕΜΑ και για να ρίξουνε τις τιμές στα καύσιμα και όχι μόνο, απειλούν , ή προωθούν δημοσιεύματα καθαρά εκβιαστικού χαρακτήρα, για να τους αναγκάσουν να κάνουν πίσω. Ε, λοιπόν, να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους με όλα τα μέσα και τους τρόπους που διαθέτουμε, όπως καλά γνωρίζουν, αλλά και με την αρωγή της Δικαιοσύνης!

Είναι αδιανόητο την ώρα που όλοι οι πολίτες, αναγνώστες μας ή μη ,πένονται, να προσπαθούν να σταματήσουν με «νταβατζηλίκια» τα κουπόνια για φθηνά καύσιμα, κι όχι μόνο, που εισήγαγε στην αγορά με επιτυχία το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Οπως είπαμε από καιρό, εμείς που πρώτοι λανσάραμε τις μεγάλες προσφορές με DVD και CD, τώρα στραφήκαμε απ’ ευθείας ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ για να τον βοηθήσουμε στην όλο και πιο δύσκολη εποχή που βιώνει. Μετά την επιτυχία που ‘χαν τα κουπόνια για τα σούπερ-μαρκετ καταφέραμε να προσφέρουμε απ’ αυτή την Κυριακή και κουπόνια για καύσιμα φθηνότερα κατά 16 λεπτά το λίτρο ( Όταν όλος ο κόσμος ψάχνει για τιμές κατά 2-5 λεπτά από πρατήριο σε πρατήριο). Ε, λοιπόν, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προσφοράς μας άρχισαν οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ εναντίον των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε για το καλό του κάθε Έλληνα, με σκοπό να φοβηθούν και να σταματήσουν οι προσφορές.

ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Γιατί όμως δεν κάνουν κι αυτοί το ίδιο, αντί να ασκούν απίστευτες πιέσεις για να σταματήσει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»; Η απάντηση είναι ότι η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ την προσφορά, μαζί με την εταιρεία που μας βοηθά. Δηλαδή απ’ τα έσοδα της κυκλοφορίας μας βάζουμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ απ’ τα «ταμεία» μας για να πετύχουμε τις χαμηλές αυτές τιμές. Αυτό είναι το πρόβλημα τους λοιπόν, και για αυτό δεν κάνουν το ίδιο, αντί να πολεμάν εμάς. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, παρότι έχουν γίνει μεγιστάνες με τα χρήματα του Δημοσίου και των φορολογουμένων.

Ε λοιπόν, αυτή η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ δεν θα περάσει. Θα προσκομίσουμε στην Δικαιοσύνη τα ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ, αλλά θα δώσουμε παράλληλα κα τη μάχη με τον τρόπο που ΞΕΡΕΙ ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Κι ασφαλώς γνωρίζουν κι οι ίδιοι, μια και χρόνια τώρα μας πολεμούν βρώμικα. Ε, λοιπόν, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο μπορέσουμε στον κόσμο. Για όλους μας, είναι θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, στήριξης του πολίτη, αλλά και επιβίωσης των ΜΜΕ, χωρίς παλαιού τύπου «νταβατζηλίκια». Πιστεύουμε ότι η πολιτεία θα δει το ΔΙΚΙΟ και θα παρέμβει για να σταματήσουν οι ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΣΜΟΙ. Μας έχουν γνωρίσει κι από την ΑΝΑΠΟΔΗ αλλά κι απ’ την ΚΑΛΗ, όποτε κρίναμε ότι έπρεπε να την ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ για λόγους ηθικής τάξης, ανθρωπιάς και πολιτισμού. Ας διαλέξουν ποια προτιμούν. Έτσι κι αλλιώς ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ…ΟΛΑ. Κυριακή κοντή γιορτή.

Υ.Γ. Στον άθλιο αυτό πόλεμο δυστυχώς στρατεύθηκαν και βουλευτές προοδευτικών (!) κομμάτων, στηρίζοντας με ερωτήσεις στη Βουλή τα συμφέροντα όπου βέβαια πατούν οικογενειακώς σε άλλο κόμμα. Και για να μην εκτεθούν κι άλλοι βουλευτές, που μπορεί να μην γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ επίσημα την καταγγελία μας σ’ όλα τα κόμματα και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σ.ΚεδίκογλουΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου