Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΟΝΝΕΔ ΔΡΑΜΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ


Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δράμας Μιχάλης Τάσσου εκλήθη να εκπροσωπήσει την Οργάνωση στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Σωματείου – Δημοτικής Παράταξης Νέα Εποχή – Νέα Δράμα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/1/2012.
Ενόψει της πρόσκλησης αυτής απέστειλε την ακόλουθο επιστολή:

‘‘ Κύριε Πρόεδρε,

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση που μου απευθύνατε για τη σημερινή σας εκδήλωση και να ζητήσω συγγνώμη καθώς δεν κατέστη δυνατή η φυσική μου παρουσία στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου .
Θέλω να ευχηθώ τόσο στο ΔΣ του Σωματείου , στον επικεφαλής της και στα μέλη του καθώς και στους δημότες της Δράμας μια καλή χρονιά με υγεία και υπομονή για τα δύσκολα που έρχονται.
Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε με τις συνεχείς περικοπές και την ανάλγητη αντιμετώπιση των πολιτών από την κεντρική κυβέρνηση , ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γίνεται καθημερινά όλο και πιο σημαντικός. Πάντοτε η αυτοδιοίκηση και δη αυτή του α’ βαθμού απετέλεσαν το στήριγμα των πολιτών, καθώς βρίσκονται εκ φύσεων πλησίον του πολίτη και πλέον εκτός της καθημερινότητας θα πρέπει να συνδράμουν τους δημότες και σε ζητήματα κοινωνικής φύσεως.
Συνακόλουθα και ο ρόλος των δημοτικών παρατάξεων καθίσταται επίσης πολυσήμαντος, κάτι που η Νέα Εποχή Νέα Δράμα με το ΔΣ , τον επικεφαλής και τα μέλη της φαίνεται να έχει ενστερνιστεί και ήδη να κάνει πράξη.
Σας μεταφέρω με την παρούσα επιστολή τις ευχές μου για υγεία και αγωνιστικότητα στη δύσκολη χρονιά που ήδη διανύουμε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μιχαήλ Ν. Τάσσου
Πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Δράμας’’

Περαιτέρω την ΟΝΝΕΔ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Δράμας Αντώνης Πατακάκης και ο Αναπλ. Υπεύθυνος Τύπου Παναγιώτης Μαντζαρίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου