Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τα Angry Birds στο Facebook τη μέρα του Αγίου ΒαλεντίνουΝαι είναι επίσημο… Τα αγαπημένα μας «θυμωμένα πουλάκια» λαμβάνουν θέση και στο Facebook.

Το παιχνίδι που μας έχει κάνει να περάσουμε ατελείωτες ώρες πάνω από την οθόνη του κινητού μας περνώντας πίστες, φτάνει και στο δημοφιλές social network των 800 εκατομμυρίων χρηστών, με τη Rovio, δημιουργό εταιρεία του, να ανακοινώνει ότι το λανσάρισμα της «Facebook Edition» των Angry Βirds θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί με ειδικό event στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, καθώς η χώρα διαθέτει τους περισσότερους Facebook users παγκοσμίως (41.774.960 χρήστες), με μόνο με τις Ηνωμένες Πολιτείες να την ξεπερνούν (155.696.180 χρήστες).

Τα Angry Birds έχουν ξεπεράσει συνολικά -σε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες είναι διαθέσιμα- τα 700 εκατομμύρια downloads, με στόχο να φτάσουν το 1 δισεκατομμύριο σύντομα. Η Rovio έχει ανακοινώσει επίσης τη διάθεση του παιχνιδιού για τις νέες Smart TVs της Samsung, καθώς η φινλανδική εταιρεία έχει στόχο να συνδέσει «κάθε οθόνη» με το περιζήτητο παιχνίδι της.

Δείτε το «trailer» που προαναγγέλει την άφιξη των Angry Birds στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου