Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ερώτηση - Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Πατρέων υπέβαλε η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστασία Μανωλοπούλου σχετικά με την «Αγορά Αργύρη».


Στην ερώτηση της αναφέρει συγκεκριμένα:
Δήμαρχε,
Είναι αδιανόητο, απαράδεκτο και οξύμωρο, σε εποχές που διεκδικούμε το Θαλάσσιο Μέτωπο για να το αξιοποιήσουμε ως Δήμος, σε εποχές που πληρώσαμε χιλιάδες ευρώ για την μελέτη καταγραφής της Δημοτικής Περιουσίας, ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ, έναν χώρο που τόσα χρόνια περιμέναμε, έναν χώρο –κόσμημα που θα γλίτωνε από δαπάνες τον Δήμο και θα έφερνε και έσοδα, την «ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ».

Για τούτο και σε συνέχεια της Ερώτησής μου με Αρ. Πρωτ 113663/ 05.09.2011, σχετικά με τη Μη λειτουργία της Αγοράς Αργύρη, στην οποία είχε απαντήσει εγγράφως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κ. Μπουρδούλης στις 22.09.2011 ότι : «Η Αγορά Αργύρη παραμένει κλειστεί λόγω αναμονής έγκρισης άδειας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας»
Επανέρχομαι με τα παρακάτω ερωτήματα:
  • Γιατί δεν λειτουργεί ακόμα η Αγορά Αργύρη; Δεν έχει εκδοθεί μετά από τέσσερις  ολόκληρους μήνες η άδεια Πυρασφάλειας;
  • Γιατί οργανισμοί του Δήμου Πατρέων  (ΚΑΠΗ, ΚΔΕΠ, κτλ) να υποχρεούνται να διοργανώνουν τις Πρωτοχρονιάτικες Εκδηλώσεις τους σε ιδιωτικούς χώρους –ξενοδοχεία δαπανώντας χρήματα ενώ η Αγορά Αργύρη διαθέτει αίθουσα κατάλληλη που θα κάλυπτε την ανάγκη των περιπτώσεων αυτών;
  • Είναι πλέον διάχυτη η φημολογία ότι αυτά αποτελούν απλώς προφάσεις και ότι το ΚΛΕΙΣΙΜΟ (στην ουσία) της Αγοράς Αργύρη έχει να κάνει με θέματα του προσωπικού.
Παρακαλώ για την απάντησή σας
Με εκτίμηση
Αναστασία Μανωλοπούλου
  Γραμ. Δημ. Συμβουλίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου