Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

EUROMEDICA ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ


Η EUROMEDICA με ευαισθησία προς το κοινωνικό σύνολο και αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της πρόληψης για την προάσπιση της υγείας, παρέχει, στο πλαίσιο του Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, εξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακές τιμές σε όλα τα διαγωνιστικά κέντρα του Ομίλου στην Αττική.

Από αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις 7 Νοεμβρίου στα διαγνωστικά κέντρα EUROMEDICA της Αττικής, θα παρέχονται προληπτικές εξετάσεις με την αξιοπιστία που εγγυώνται το έμπειρο προσωπικό και τα διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας της EUROMEDICA. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ειδικά πακέτα εξετάσεων που περιλαμβάνουν τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές:

Ψηφιακή Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των €45
Ψηφιακή Μαστογραφία και υπέρηχος με €60

Αναλογική Μαστογραφία και υπέρηχο στις τιμές του κρατικού τιμολογίου

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους διαγνωστικά κέντρα της EUROMEDICA στην Αττική.
Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μία ιδιαίτερα συχνά εμφανιζόμενη μορφή καρκίνου, η οποία όμως αντιμετωπίζεται με αποτελεσματικότητα, εφόσον διαγνωστεί εγκαίρως. Ο προληπτικός έλεγχος οφείλει να αποτελεί συνήθεια για τις γυναίκες από την ηλικία των 18 ετών. Ξεκινώντας με αυτοεξέταση του στήθους, συνεχίζοντας με ετήσια εξέταση από εξειδικευμένο γιατρό μετά τα 25 και συμπληρώνοντας την ψηλάφηση με μαστογραφία και υπέρηχο μαστών από την ηλικία των 40 ετών, η πρόληψη είναι το σημαντικότερο βήμα για την επιτυχή αντιμετώπιση νεοπλασματικών ευρημάτων.
Για τη EUROMEDICA η πρόληψη αποτελεί ύψιστης σημασίας προτεραιότητα για τη διαφύλαξη της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, η EUROMEDICA φροντίζει για να συμμετέχει στην ενημέρωση των γυναικών για την αναγκαιότητα τακτικού και ενδελεχούς ετήσιου προληπτικού ελέγχου, ενώ συγχρόνως δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υποδομών και την παρουσία εξειδικευμένων ιατρών διασφαλίζοντας αξιόπιστα και έγκυρα αποτελέσματα για όλους όσοι επισκέπτονται τις ιατρικές μονάδες του Ομίλου.

Περισσότερες πληροφορίες: Σοφία Τσιτσώνη, τηλ. 210 7418900, fax 210 7418930, email: tsitsoni@aea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου