Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Το application της... απιστίας! (VIDEO)

Είστε άπιστοι και θέλετε να κρύψετε τον παράνομο δεσμό σας από το σύντροφό σας; Η CATE είναι εδώ για να σας... σώσει! Τι είναι η CATE; Ένα application που... σβήνει τα σημάδια της απιστίας σας. Κυριολεκτικά όμως!
 

CATE σημαίνει Call And Text Eraser. Δηλαδή μια εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο που κάνει... αόρατα τα «αμαρτωλά» μηνύματα και τις κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς. Ένα λογισμικό για μοιχούς, που μόλις το κατεβάσουν στο smartphone τους, θα μπορούν να κοιμούνται πιο ήσυχοι. Ακόμη κι όταν το τηλέφωνό τους βρίσκεται στα λάθος χέρια, των συντρόφων ή των συζύγων...

Η CATE λοιπόν, δημιουργεί στο κινητό τηλέφωνο ένα μυστικό αρχείο καταγραφής κλήσεων και μηνυμάτων (SMS και MMS). Οι... άπιστοι, αφού το κατεβάσουν, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δώσουν στην CATE την εντολή και τον... αριθμό του πρόσωπου που πρέπει να μείνει κρυφό.



Έτσι, όταν από τον συγκεκριμένο αριθμό γίνονται κλήσεις ή στέλνονται μηνύματα, δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνο. Μπορεί να τα δει μόνο ο κάτοχος του τηλεφώνου και αφού πληκτρολογήσει τον κωδικό που έχει βάλει!
Επίσης, η CATE είναι... αόρατη γενικώς, αφού σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, δεν εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού.

Αν βέβαια η εφαρμογή είναι κλειστή, όλα φαίνονται κανονικά. Γι’ αυτό και οι δημιουργοί της CATE συνιστούν να βρίσκεται πάντα σε stealth mode (κρυφή λειτουργία).

Κι αν την ώρα που κάποιος διαβάζει το «αμαρτωλό» μήνυμα εμφανιστεί σύζυγος ή σύντροφος; Ένα απλό κούνημα του τηλεφώνου αρκεί για να εξαφανιστούν τα πάντα.

Για την ώρα, η CATE είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες κινητών που έχουν Android. Σύντομα όμως, τον Νοέμβριο, θα κυκλοφορήσει και για iPhone και για BlackBerry. Κοστίζει μόλις 4,1€, ενώ η έκδοση με διαφημίσεις είναι δωρεάν.

Η CATE βγήκε στον... αέρα τον Σεπτέμβριο και από τότε έχει «κατέβει» περισσότερες από 10.000 φορές παγκοσμίως. Και μάλιστα, κάνει... θραύση στις γυναίκες! Το 70% των αγοραστών, σύμφωνα με την εταιρία, είναι γένους θηλυκού!

Η CATE βήμα-βήμα...

Αφού «κατεβάσετε» την εφαρμογή, κλείστε το τηλέφωνό σας για 30’’
Πληκτρολογήστε 4444 ή 5555 (για τη δωρεάν έκδοση) και πατήστε κλήση
Μέσω του Secret Nymber άλλαξε τον κωδικό πρόσβασης (για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια)
Πηγαίνετε στην επιλογή προσθήκη/επεξεργασία επαφών και επιλέξετε ποια θέλετε να είναι... αόρατη. Υπάρχει και η δυνατότητα να βάλετε αριθμό που δε βρίσκεται στις επαφές σας ήδη
Ενεργοποιείστε την κρυφή λειτουργία της CATE (Stealth Mode). Αφού το πράσινο φωτάκι έχει ανάψει, πατήστε minimize app για να είναι αόρατη. Αν πατήσετε close app δεν καταφέρνετε... τίποτα.
Όταν θελήσετε να δείτε κλήσεις ή μηνύματα από τον προκαθορισμένο μυστικό τηλεφωνικό αριθμό, πατήστε την ανάκτηση κλήσεων και μηνυμάτων.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου