Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο Καραμανλής έπαθε μεγάλη ζημιά από το "κούρεμα"

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αποφάσισε να πουλήσει το γραφείο του στην συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι...

Ο πρώην πρωθυπουργός οδηγήθηκε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση αφού ο ίδιος έπεσε θύμα του «κουρέματος» των κρατικών ομολόγων και έχασε 225.000 ευρώ.

Ο κ.Καραμανλής φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε συνεργάτη του πως έπαθε μεγάλη ζημιά και έχασε πολλά λεφτά. Όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του πρώην πρωθυπουργού για το 2009, ο κ. Καραμανλής είχε αγοράσει ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 300.261,37 ευρώ. Ωστόσο το κούρεμα που έγινε στα ομόλογα, έφερε απώλειες της τάξης των 225.000 ευρώ. Βέβαια το ομόλογο που είχε αγοράσει ο πρώην πρωθυπουργός είναι δεκαετούς διάρκειας και ίσως μελλοντικά να μπορέσει να ανασυντάξει το χαρτοφυλάκιο του.

Η μεγάλη οικονομική απώλεια που υπέστη ο Κώστας Καραμανλής τον οδήγησε στην απόφαση να πουλήσει το πολιτικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ήταν μία δύσκολη απόφαση, αφού ο συγκεκριμένος χώρος έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς πολλές από τις πιο σημαντικές στιγμές της πολιτικής του πορείας της είχε ζήσει εκεί.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου