Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Λάμπης Λιβιεράτος: Γιατί μπήκα στην ψυχιατρική κλινική

Την προηγούμενη εβδομάδα το θέμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον της showbiz: Γνωστός τραγουδιστής σε ψυχιατρική κλινική. Ο τραγουδιστής, Λάμπης Λιβιεράτος, αποκαλύπτει στο Πρώτο Θέμα: «Ζήτησα μια ιατρική βοήθεια όπως χιλιάδες κόσμος.


Μπήκα στην ψυχιατρική κλινική με συμβουλή του γιατρού μου, και δική μου πρωτοβουλία. Πάρα πολλοί άνθρωποι πια παίρνουν αντικαταθλιπτικά. Δεν είναι σπάνιο, ούτε ασυνήθιστο. Έτσι έγινε και με μένα. Στο νοσοκομείο είδα ανθρώπους με πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τα δικά μου. Χρειάστηκα ιατρική βοήθεια και τη ζήτησα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, είμαι μια χαρά».

Το διαζύγιο του, ο θάνατος του αδερφού του, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, τον οδήγησαν στο να πάρει μόνος του την απόφαση να νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο. «Είμαι καλά, το παλεύω, αλήθεια. Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος για όλους. Προσπαθώ να δω τα πράγματα με ψυχραιμία για ν΄ αντιμετωπίσω τα προβλήματα. Θα τα καταφέρω και θα σταθώ στα πόδια μου». O ψυχίατρος, του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, του συνέστησε πρώτον να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, και δεύτερον να κόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του καθώς δυσκολευόταν να χωνέψει πως η πρώην σύζυγος του προχώρησε τη ζωή της με άλλον άνδρα. Όσο για τους φίλους που του στάθηκαν είπε: ««Είχα μεγάλη βοήθεια. Οι φίλοι μου, μου στάθηκαν πάρα πολύ. Είμαι ευγνώμων». Ενώ κατέληξε αναφερόμενος στην Εύη Αδάμ. ««Κάνει κι εκείνη ο,τι μπορεί. Όπως κι εγώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου