Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Επιτέλους ξύπνησε η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής

Εκλογές διεξήχθησαν για την ανάδειξη προέδρου της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής και νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Ηλίας Ιορδανίδης. Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών της οργάνωσης στην εκλογική διαδικασία. 
Επιτέλους, μετά από ενάμισι χρόνο απραξίας και ενώ σε ολόκληρη την Ελλάδα η ΟΝΝΕΔ σαρώνει με εκατοντάδες δράσεις που επικροτούνται διαρκώς από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά (στις περισσότερες μάλιστα είναι και ο ίδιος παρόν), στο Νομό μας η τοπική ΟΝΝΕΔ δεν υπήρχε πουθενά. Ο Πρόεδρός της δεν συμμετείχε ούτε καν στις συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ, δεν πραγματοποίησε ούτε μία εκδήλωση και ενώ πολλά μέλη της οργάνωσης ήθελαν να ασχοληθούν με την ΟΝΝΕΔ, δεν έβρισκαν κανέναν.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, πάντοτε αποτελούσε το καμάρι μας, καθώς παλαιότερα και κυρίως την εποχή του Κώστα Ματζούφα πρωταγωνιστούσε στην περιοχή μας και ταυτόχρονα αναδείκνυε πολλά στελέχη στην κεντρική ΟΝΝΕΔ.
Ευχόμαστε, αλλά και ελπίζουμε ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, ο Ηλίας Ιορδανίδης, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών που τον συνοδεύουν και η οργάνωσή μας να βγει οριστικά από το τέλμα που είχε περιέλθει το τελευταίο διάστημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου