Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Κακλαμάνης


Φαίνεται πως κλείδωσε η συμμετοχή του Νικήτα Κακλαμάνη με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Αθηνών στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές...όποτε αυτές και αν γίνπυν. Με βάση τα λεγόμενα "όψιμων" συνεργατών του, ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων έχει έλθει σε συμφωνία με τη Συγγρού, προκειμένου να είναι υποψήφιος.


Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μάλιστα φέρεται να ζήτησε την υποψηφιότητα του, καθώς με βάσει εσωτερικές σημοσκοπήσεις ο τέως Δήμαρχος εμφανίζεται μεταξύ των φαβορί για εκλογή στην εν λόγω περιφέρεια. Με βάση τις αποχωρήσεις στελεχών από την Α' Αθηνών (Μπακογιάννη, Αλογοσκούφης), την αποδυνάμωση βασικών υποψηφίων (Αβραμόπουλος, Παυλόπουλος, Βόζεμπεργκ) και την αδυναμία να καρπωθούν πλεονεκτήματα νεότεροι υποψήφιοι (Κικίλιας, Κουντουρά) ... το περιβάλλον Κακλαμάνη μιλάει για "ευχάριστο περίπατο".

Αρνητική εντύπωση δυστυχώς προκαλεί το γεγονός, πως η ίδια πηγή με ιδιαίτερο "στόμφο" υπετονίζει πως οι ΝεοΔημοκράτες Αθηναίοι "χρωστάνε" μία ψήφο στον Κακλαμάνη εξαιτίας του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών. Φαίνεται πως ξεχνάνε τη βαισκή αρχή πως ο πολιτικός ωφείλει την ύπαρξη του στους πολίτες ... και όχι το ανάποδο.

Φιλική συμβουλή στον συμπαθέστατο τ. δήμαρχο Αθηναίων:
1) Διώξε αυτούς που μοίραζαν θέσεις στον δήμο πριν καν εκλεγείς.
2) Κλείσε τα αυτιά σου στις δήθεν εκδηλώσεις "άκρατης" αγάπης εκ μέρους των ψηφοφόρων ... που σου μεταφέρουν τρίτοι.
3) Βγάλε τη βερμούδα και βάλε κανένα παντελόνι ... περάσανε τα χρόνια...δεν είσαι πλέον νεολαίος ... όπως οι "όψιμοι" συμβουλάτορες σου ... θυμίσου πως κάποτε ήσουνα γιατρός.

Φιλικά ... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου