Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

"Δεν πάμε σε εκλογές"



Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές... Ο Χ. Παμπούκης με συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα στέλνει και αυτός με τη σειρά του, μετά τον Ηλία Μόσιαλο, μήνυμα συναίνεσης προς τη Νέα Δημοκρατία. "Η συναίνεση δεν είναι πολιτικό, αλλά...

εθνικό ζητούμενο. Με τον Αντώνη Σαμαρά βρισκόμαστε στην ίδια βάρκα. Και τι σημασία έχει να μαλώνει το πλήρωμα, όταν έχει πάρει νερό το σκάφος;", δηλώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News", εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχουν τα δημοψηφίσματα, επισημαίνοντας πως "ο λαός πολλές φορές απαντά σε άλλο ερώτημα από αυτό που τίθεται".

Σχολιάζοντας την απόφαση των Βρυξελλών, ο Χάρης Παμπούκης, τονίζει πως πλέον δίνεται οριστική λύση στο θέμα της τακτοποίησης του χρέους και ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να υποθηκευτούν τα ακίνητα του κράτους για τις εμπράγματες εγγυήσεις. Ερωτώμενος για την υπόθεση Ζίμενς, ο αναπληρωτής υπουργός επισημαίνει πως το αίτημα της ελληνικής πολιτείας για αποζημίωση είναι εύλογο και δίκαιο και ξεκαθαρίζει πως θα υπάρξει αποτέλεσμα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου