Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Γ. Παπανικολάου - ΟΝΝΕΔ Λεκανοπεδίου (Αποκλειστική φωτογραφία)


Είναι σίγουρο ότι η νέα ΟΝΝΕΔ του Ανδρέα Παπαμιμίκου στοχοθέτησε έναν αντίπαλο από την πρώτη ημέρα της εκλογής της. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον προηγούμενο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γ. Παπανικολάου.



Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς από την παλαιά ομάδα Παπανικολάου δεν έχει την οποιαδήποτε θέση εντός της διοικητικής οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ σήμερα.

Παρ' όλα αυτά, ο Παπανικολάου δεν πτοείται και καλεί συνεχώς στελέχη της ΟΝΝΕΔ στις Βρυξέλες, όπου τους φιλοξενεί και τους δεξιώνεται - με κοινοτικά χρήματα - με στόχο να επανακτήσει στο μέλλον την ηγεσία της Οργάνωσης μέσω κάποιου δικού του προσώπου και η βοήθεια που αναζητά στην ΟΝΝΕΔ, για όταν κατεβεί υποψήφιος βουλευτής!

Από τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ και μετά, στις Βρυξέλλες έχουν βρεθεί, διάφοροι ΟΝΝΕΔίτες. Ενδεικτικά ονόματα είναι οι Βολουδάκης, Μαλαπέτσας, Τζούτζας, Κρεμμύδας, Ζαΐμης, Τσίγκας, Ζωγανάς, Καναβάρος, Χρυσανθόπουλος, Κυριάκης, Σπύρου και άλλοι.

Ενδεικτικό της κατάστασης αυτής είναι και μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με το Γιώργο Παπανικολάου, ως άλλος Λεωνίδας, να καθοδηγεί όλη την παλιά του ομάδα προς τη μάχη!!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Aksiotis telika se poia omada anikei??

Ανώνυμος είπε...

Mpa Mpa... Vlepw sth palia omada pou ton "stirizei" mexri simera einai k oi exis:
Babis Darzanos
Manos Rodousakis
George Papadomixelakis
Ioannis Smyrlis
Paris Skiadopoulos
Makis Kyriazis
Dimitris Sakaretsanos
Efstratios Kazouris
Oi opoioi eite stirixan Papamimiko (kai oxi ton eklekto tou Giorgou, Xatzn) eite exoun axiopointhei apo tous anthrwpous tou Papamimikou...
NA MHN MILISW KALUTERA GIA TOUS D-O-R-I-T-O-S POU TON AKOLOUTHOUN....

Ανώνυμος είπε...

Anthrwpos pou den exei mpesa k koitaei mono ton kwlo tou den anikei pou8ena! Poios na ton empisteutei?? Me tin idia eukolia mporei na poulisei kai ton Papamimiko opws poulisei kai "allous"! Alla o Papamimikos kserei ti tou ginetai! Auti einai i diafora!

Δημοσίευση σχολίου