Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Πάει Ριζούπολη η ΑΕΚ


Η εικόνα του ΟΑΚΑ με τις άδειες κερκίδες, την αποχή τόσο των οργανωμένων όσο και των κατόχων διαρκείας σε συνδυασμό με τα δυσβάσταχτα κόστη του γηπέδου οδηγούν την ΑΕΚ στην λύση της Ριζούπολης.   Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει η ομάδα στην Ριζούπολή μετά και την εικόνα που συνεχίζει να έχει το ΟΑΚΑ στις τελευταίες αναμετρήσεις της Ένωσης.
Χθες το ΟΑΚΑ είχε λιγότερους από 6.000 οπαδούς γεγονός που καταδεικνύει ότι ακόμη και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για την παραμονή της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς ακόμη και αυτοί δεν παρακολουθούν πλέον την ομάδα.
Η διοίκηση της ΑΕΚ θεωρεί ότι η Ριζούπολη θα προσελκύσει ξανά τον κόσμο, καθώς είναι πολύ πιο «ζεστή» από το αχανές ΟΑΚΑ, ενώ εκεί θα μπορέσει η Ένωση να δημιουργήσει μια έδρα που θα μπορέσει να δώσει ώθηση στην ομάδα στην κρίσιμη στιγμή που βρίσκεται.
Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου να γίνει στην Ριζούπολη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου