Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ανασχηματισμός στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ!


Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου για μεγάλη μερίδα εκ των συνεργατών του στο Ε.Γ. και το Π.Σ. Κοινό μυστικό στην γαλάζια οργάνωση αποτελεί ότι ο Πρόεδρος Α. Παπαμιμίκος είναι το ισχυρό χαρτί της ΟΝΝΕΔ, που μόνο ο ίδιος και κάποιοι ελάχιστοι ακόμα, μπορούν να "τραβήξουν το κάρο", ενώ η πλειονότητα των μελών του Ε.Γ. παραμένουν ανενεργά και αδρανή.

Εντός των ημερών, μαζί με τον ανασχηματισμό στο κόμμα της ΝΔ, ο Παπαμιμίκος θα κάνει και τον δικό του ανασχηματισμό στην ΟΝΝΕΔ, για να ταυτιστεί, κιόλας, έτσι, με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. 

Θα επανέλθουμε με την ονοματολογία προσεχώς...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας!! Αυτό δεν είναι πολιτικό συμβούλιο! Αυτό είναι υπουργικό συμβούλιο!!! Χα χα χα!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι τα βαρίδια βρε παιδιά? Ο Παπαμιμίκος τρέχει σαν τρελός σε όλην την Ελλάδα και σίγουρα υπάρχουν και παιδιά που βοηθάνε πολύ. Καλό είναι να ακούγονται αυτοί που κρατάνε απλά την καρέκλα ζεστή, γιατί υπάρχει κόσμος έτοιμος να βοηθησει.

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι λέτε τελειωμένοι....αφού όλοι οι συνεργάτες του είναι φίλοι του Παπαμιμίκου από παλιά. Γιατί δεν γράφεται για τις δουλειές και τις επιχειρήσεις που έχουν στήσει στην ΟΝΝΕΔ. Τους συναίτερους του θα αλλάξει?

Ανώνυμος είπε...

Einai gata o Papami...kserei ti kanei! An isxuoun auta pou fimologountai 8a trivoume ta matia mas me orismenous "kolaouzous"!!

Ανώνυμος είπε...

peite mas re paidia poioi sunergates tou Ppmmk einai gia mpoulo....??

Ανώνυμος είπε...

Απλά όλοι! Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...οι λοιποί έχουν στήσει φαγοπότι και κλείνουν deals των εταιρειών τους με την, εταιρεία κι αυτή πλεόν, ΟΝΝΕΔ Παπαμιμίκου Α.Ε.!

Δημοσίευση σχολίου