Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Το… σενάριο του Νικήτα για τριπλές εκλογές τον Μάιο και οι πλειστηριασμοί

nikitas
Το δικό του… σενάριο για το ενδεχόμενο να γίνουν τριπλές εκλογές τον Μάιο έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, η κυβέρνηση θα μπορούσε να επιδιώξει να πάει και σε βουλευτικές εκλογές τον Μάιο, «σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί το πρωτογενές πλεόνασμα, δοθούν τα 50 ευρώ στους ενστόλους και ξεκινήσει η κουβέντα για τη νέα απομείωση του ελληνικού χρέους».

«Καλύτερη πολιτική συγκυρία για την κυβέρνηση δεν θα υπάρξει είπε, προσθέτοντας πως «εάν έχουν συμβεί όλα αυτά θα το πρότεινα».
Ο κ. Κακλαμάνης έδωσε, όμως και μία ακόμη είδηση τονίζοντας πως μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ έχουν ετοιμάσει μία τροπολογία για τους πλειστηριασμούς με την οποία θα προστατεύεται η πρώτη κατοικία.
Ο κ. Κακλαμάνης, είπε για τους πλειστηριασμούς ότι ακόμα και να μην υπήρχε εξέλιξη με σχετικό σχέδιο νόμου μέχρι το τέλος του έτους, βουλευτές της ΝΔ ετοιμάζουν έτοιμη τροπολογία με την οποία θα προστατεύεται η πρώτη κατοικία. «Δεν θα αφήναμε να πάμε μέχρι τον Ιανουάριο. Την ετοιμάσαμε λίγοι. Θα την υπέγραφαν πάρα πολλοί» είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ψήφιζε στη Βουλή την άρση της προστασίας για την πρώτη κατοικία.
«Ο προϋπολογισμός είθισται να είναι και ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Το να μην ψηφιστεί σημαίνει πτώση της κυβέρνησης. Σας λέω ότι θα ψηφιστεί» είπε επίσης ο κ. Κακλαμάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου