Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Βλάχος: Ο Καραμανλής δεν στέλνει τελεσίγραφα

Giorgos-Blaxos
Ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος υπήρξε από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, στο ξεκίνημα τουλάχιστον της ηγεσίας του πρώην πρωθυπουργού στη Ρηγίλλης.

Μετά τη διαδοχή του Μιλτιάδη Έβερτ στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, την 21η Μαρτίου του 1997, ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε τον Γιώργο Βλάχο για τη νευραλγική θέση του Γραμματέα Οργανωτικού, και του ανέθεσε αυξημένα καθήκοντα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 1998, καθώς και για τις εθνικές εκλογές του 2000.
Σήμερα, ο Γιώργος Βλάχος μίλησε στο ραδιόφωνο του “Alpha 9.89″ και την εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου, αναφερόμενος στο χθεσινό δημοσίευμα του “Βήματος της Κυριακής”, περί τελεσιγράφου από την πλευρά του Κώστα Καραμανλή προς τον Αντώνη Σαμαρά, για τη μη συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.
“Ο Καραμανλής ούτε τελεσίγραφα στέλνει, ούτε απειλές”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βλάχος, και συνέχισε: “Ο Στουρνάρας όταν μας συναντά, θυμίζει ότι είναι σοσιαλδμοκράτης. Πώς μπορεί να βρεθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας;”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου