Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Σοβαρές σκέψεις για διάλυση της ΟΝΝΕΔ μετά το συνέδριο της ΝΔ!

Έντονο σκεπτικισμό έχει προκαλέσει στην Συγγρού και το Μαξίμου η χθεσινή προβληματική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Βλέπετε η αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου σχεδόν εικοσιτέσσερις ώρες πριν από το στήσιμο της κάλπης που πλήγωσε βαθιά το κύρος των εκλογών, επανέφερε δυναμικά στο προσκήνιο τις σκέψεις περί μετασχηματισμού της ΟΝΝΕΔ σε μια γραμματεία του κόμματος.


Άνθρωποι μάλιστα που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις εισηγήσεις των συνεργατών του πρωθυπουργού σχετικά με τις αλλαγές στο εσωτερικό της ΝΔ, τοποθετούν τις σχετικές εξελίξεις στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μεταξύ του «γαλάζιου» συνεδρίου τον Ιούνιο και της λήψης των οριστικών αποφάσεων από τον Αντώνη Σαμαρά (που τοποθεντούνται χρονικά εντός του φθινοπώρου) για το χρονοδιάγραμμα για το χρονοδιάγραμμα των εθνικών εκλογών.
Οι υπέρμαχοι της συγκεκριμένης προοπτικής, στέκονται ιδιαίτερα στα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν από μια τέτοια πρωτοβουλία, αλλά και στην δυνατότητα αναβάπτισης της Οργάνωσης με βάση τα δεδομένα των καιρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου