Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Νέα πρόκληση της Ρεπούση... ενάντια στην ποινικοποίηση της άρνησης των Γενοκτονιών!

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σταθόπουλος

Πλήρης επιβεβαίωση του Real.gr για το περιεχόμενο των όσων αναφέρει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ για την γενοκτονία. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να... αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!

«Αδειάζει» τη Ρεπούση η ΔΗΜΑΡ για τις Γενοκτονίες

Συνεργάτες του Φ. Κουβέλη τόνιζαν στο Real.gr ότι «είναι οι γνωστές προσωπικές θέσεις της κυρίας Ρεπούση». Τις πληροφορίες του Real.gr επιβεβαίωσε και το protothema.gr το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά. «Η ύπαρξη της επιστολής αναγνωρίστηκε από την κυρία Ρεπούση σε επικοινωνία που είχαν μαζί της συνεργάτες του κ. Κουβέλη μετά τη δημοσιοποίησή της».


Πατήστε πάνω στην εικόνα και διαβάστε ολόκληρη την επιστολή - «βόμβα» της Μ. Ρεπούση προς τον ΣΥΡΙΖΑ


Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ απάντησε ότι «Δεν έστειλα ποτέ επιστολή στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κα Ρεπούση απαντά στους τύπους και όχι για την ουσία δηλαδή το περιοχόμενο....

Σε ανακοίνωση του Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ουδέποτε η Βουλευτής Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, έχει κοινοποιήσει προς το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οποιαδήποτε επιστολή, έγγραφο ή πρόταση που να σχολιάζει ή να αναφέρεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη. Κατά συνέπεια, κάθε πληροφορία που μας αναφέρει ως αποδέκτες τέτοιου μηνύματος, είναι παντελώς ανακριβής».

Πηγή: Real       -     http://epontos.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου