Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Ανοιχτά συστημικό κόμμα ο Σύριζα - Με πρόταση της Χρυσής Αυγής θα στηθεί τρίτη κάλπη για Παπανδρέου


"Ο Σύριζα ως συστημικό κόμμα αθώωσε τον Παπανδρέου. Τώρα όμως είναι ευκαιρία να στοχοποιηθούν και να πάνε στη φυλακή όσοι ευθύνονται για την κατάντια της χώρας. Θα υπάρξει και τρίτη κάλπη για τον Παπανδρέου".

Ο Σύριζα την έκανε τελικά την κωλοτούμπα, δίνοντας συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου και διαγράφοντας τις ποινικές του ευθύνες για το σκάνδαλο Λαγκάρντ. Ο Αλέξης μυρίστηκε εξουσία και άρχισε τα υπόγεια πολιτικά παιχνίδια. Είναι δεδομένο πλέον πως και η δήθεν κόντρα με τον Βενιζέλο γίνεται για το θεαθήναι, ενώ στο απυρόβλητο μένει ο πρωθυπουργός του Δ.Ν.Τ., ο πρώτος υπεύθυνος για τη σημερινή κατάντια της χώρας. Φαίνεται πως ο Τσίπρας δε μετρά ούτε το πολιτικό κόστος για να τα έχει καλά με το διεθνές σύστημα εξουσίας και κάποια στιγμή να κυβερνήσει. Αν ζητούσε προανακριτική και για τον Τζέφρυ, θα ήταν δεδομένη η αποδοχή της πρότασης από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αντ' αυτού προτιμά να αφήσει τον Γιωργάκη να κάνει μαθήματα στο Harvard, ολοκληρώνοντας την απόλυτη μεταστροφή της παρεούλας του σε καθαρά συστημικό κόμμα.
Η Χρυσή Αυγή ενημερώνει πως έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες και θα στηθεί κάλπη και για τον Παπανδρέου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου