Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο Όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ «αποχαιρετά» την Πρόεδρό του Ευγενία Λαρσινού


Κόρινθος, 09 Ιανουαρίου 2013 – Ο Όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ «αποχαιρετά» την Πρόεδρό του Ευγενία Λαρσινού. Έπειτα από άνιση μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα, η μεγάλη κυρία της Κορινθίας  και ισχυρή γυναίκα του Ομίλου  ΛΑΡΣΙΝΟΣ άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013, στο θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν.


Η νεκρώσιμος ακολουθία για την Ευγενία Λαρσινού θα ψαλεί την Πέμπτη, 10/01/2013 και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Κορίνθου.

Η Ευγενία Λαρσινού γεννήθηκε το 1933 και υπήρξε από τις πιο ισχυρές γυναίκες επιχειρηματίες στον επαγγελματικό της χώρο. Βραβευμένη για την παρουσία και την προσφορά της δημιούργησε την  ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε  μια από τις πιο δυναμικές  εταιρείες στον χώρο των Λατομείων και του Ετοίμου Σκυροδέματος.

Η παρουσία της, η πορεία της, η στάση ζωής της και η προσφορά της στον τόπο που μεγάλωσε και δημιούργησε θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε
Με το άγγελμα του θανάτου της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και μετόχου της εταιρείας ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. Ευγενίας Λαρσινού συνήλθε υπό του Αντιπροέδρου του Ιωάννη Λαρσινού εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και αποφάσισε τα παρακάτω:
  1. Να διαθέσει χρηματικό ποσό στο Ευθύμειο Κέντρο εις μνήμη της
  2. Να αργήσει άπαν το προσωπικό της Εταιρείας κατά την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας
  3. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία


EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Γιώτα Χουλιαρά           Ανδρέας Σουλίδης        
Managing Director Account Manager                            
CONCEPT Communication Strategies CONCEPT Communication Strategies                                                          
210 8025662 210 8025662          
yhouliara@conceptcom.gr asoulidis@conceptcom.gr       

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου