Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Παρέμβαση βουλευτών Χρυσής Αυγής στα κεντρικά της ΔΕΗ - ΒΙΝΤΕΟ


Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έκαναν παρέμβαση το πρωί στην ΔΕΗ για το χαράτσι αλλά και τους ακριβούς διακανονισμούς που εγκρίνει η ΔΕΗ στους πολίτες, την ίδια ώρα που...


ξεχνάει να ζητήσει χρήματα από τα κόμματα που χρωστάνε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.Το κλιμάκιο των βουλευτών πήγε αρχικά στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου όπου ζήτησαν από τον προϊστάμενο τα αυτονόητα, δηλαδή ο οργανισμός να μειώσει τις τιμές στους διακανονισμούς και να αυξήσει το χρόνο αποπληρωμής στις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες, που είναι και τα μοναδικά θύματα της οικονομικής κρίσης. 

Στην συνέχεια το κλιμάκιο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μετέβη στα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Ναυαρίνου στα Εξάρχεια, αναζητώντας τον Διευθυντή Πωλήσεων, ο οποίος ήταν... διακοπές και απαιτώντας από τον αναπληρωτή του να προχωρήσει σε λογικούς διακανονισμούς για την εξόφληση των λογαριασμών και επανασυνδέσεις ρεύματος σε όσα σπίτια έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση. Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος έχει καταθέσειεπίκαιρη ερώτηση  για τους δυσμενείς όρους διακανονισμού με τη ΔΕΗ για τους Έλληνες πολίτες.

Πολίτης που ήταν παρών στην παρέμβαση έγραψε στο eglimatikotita.gr: Θα ήθελα να καταγγείλω πως όσο περίμενα για να ρυθμίσω το ποσό του λογαριασμού μου ...(πριν έρθουν οι βουλευτές της Χ.Α) οι υπάλληλοι που ήταν στα γκισέ, το μόνο που δεν είχαν κάνει ήταν να βρίσουν και να χειρονομήσουν στους πολίτες (γέρους και μεσήλικες). Όλα τα άλλα τα είχαν κάνει. Μιλάμε για μια απίστευτα ανάρμοστη συμπεριφορά που θύμιζε υποανάπτυκτες και τριτοκοσμικές χώρες.Λες και ο κάθε πολίτης είναι γνώστης των διαδικασιών του οργανισμού,την στιγμή που το γραφείο πληροφοριών ήταν κλειστό και είχε ταμπέλα που σε έστελνε κατευθείαν στα γκισέ. 

Οι υπάλληλοι μόλις αντελήφθησαν τι συμβαίνει στα απέναντι γραφεία (η επίσκεψη των βουλευτών) τότε όλα ξαφνικά άρχισαν να δουλεύουν ρολόι. Θυμήθηκα την ταινία με τον Στάθη Ψάλτη που είχε πάει σε μια δημόσια υπηρεσία και επειδή δεν τον εξυπηρετούσαν,έβγαλε ένα ψεύτικο πιστόλι και άρχισαν όλοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους..Φεύγοντας τους είπε..Φοβέρα θέλατε, ε; Αθάνατο ελληνικό δημόσιο..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου