Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ο Νικήτας θέλει να είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος



Nikitas-Kaklamanis
Την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος για τη Δημαρχία της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξεδήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης σε εσωτερική σύσκεψη των συμβούλων της παράταξής του, σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχασε τον δήμο από τον Γιώργο Καμίνη το 2010, και έγινε το πρώτο στέλεχος της Κεντροδεξιάς που ηττήθηκε στην πρωτεύουσα μετά από 28 χρόνια, και τη νίκη Μπέη το 1982, άφησε να εννοηθεί ότι η απόφασή του θα πρέπει να θεωρείται τελεσίδικη, και δεν σχετίζεται με τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για το ποιός θα πάρει το χρίσμα στην Αθήνα.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ηττήθηκε από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ενώ κατά καιρούς διατυπώνει θέσεις που βρίσκονται στον αντίποδα των κυβερνητικών σχεδιασμών και δράσεων.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για τον Δήμο Αθηναίων ακούγονται τα ονόματα της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και του βουλευτή Ανδρέα Ψυχάρη, καθώς και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, ως υπερκομματική υποψηφιότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου