Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Οργή και παραιτήσεις για την παρουσία Ψυχάρη στη ΝΔ…

Κοινοποίηση: Προς τον Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο Κιλκίς

20/3/2012

Ύστερα από ένα μακρύ διάστημα συνειδητής αποστασιοποίησής ....


μου από τα εσωτερικά δρώμενα στη Ν.Δ. και την ΟΝΝΕΔ οφείλω να δηλώσω τα εξής :

Με θλίψη διαπιστώνω ότι η Ν.Δ. και ο σημερινός αρχηγός της έχουν μεταβληθεί σε πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των παγκόσμιων τοκογλύφων. Σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και όλα τα υπόλοιπα δεκανίκια που στήριξαν την κατοχική συγκυβέρνηση Παπαδήμου και τα προδοτικά μνημόνια, εκχωρούν την εθνική μας κυριαρχία, ξεπουλάνε τον πλούτο της χώρας, εξαθλιώνουν τους γονείς και τους παππούδες μας και υποθηκεύουν την ίδια την ύπαρξη των νέων Ελλήνων. Αυτή η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ευάγγελου Αβέρωφ. Είναι μία νέα Πολιτική Άνοιξη, κάτι που στο Κιλκίς έχουμε αντιληφθεί νωρίτερα από όλους.

Ταυτόχρονα η ΟΝΝΕΔ σε κεντρικό επίπεδο αντί να αποτελεί πυλώνα μαχητικής, νεανικής αντίστασης και αντίβαρο στην ενδοτικότητα του κόμματος, έχει μεταβληθεί σε ουρά του. Μετατράπηκε σε μια «εταιρεία δημοσίων σχέσεων» που αποθεώνει την επικοινωνία, αδιαφορεί για την ουσία και φροντίζει, μόνο, για το μικροπολιτικό συμφέρον της κλειστής ομάδας που παριστάνει ότι διοικεί. Έτσι, ανάμεσα σε πολλά άλλα, κατάντησε δουλικός υπηρέτης των κάθε λογής Ψυχάρηδων με τον γνωστό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας, εκείνων που διαχρονικά εξύβριζαν με ελεεινά πρωτοσέλιδα τους αρχηγούς της Παράταξης, όπως τον Μιλτιάδη Έβερτ και τον Κώστα Καραμανλή.

Έχοντας τα παραπάνω ως αδιαπραγμάτευτα δεδομένα δηλώνω ότι παραιτούμαι τόσο από την Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, όσο και από απλό μέλος της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ.Με τιμή

Παναγιώτης Λαπατίναςhttp://fonaklas.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου