Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο Κώστας Γκουσγκούνης;

Άντρας μυστηριώδης, «θρυλικός», όπως τον αποκαλούσαν στις δόξες του. Από τις αρχές της δεκαετίας του ΄70 μέχρι και τα μέσα του ΄80 ο Λαρισαίος Κώστας Γκουσγκούνης έκανε την ανατροπή. 

Έγραψε τους κανόνες του παιχνιδιού που ίσχυαν στον ερωτικό ελληνικό κινηματογράφο και κέρδισε την απόλυτη αντρική υστεροφημία. Συμμετείχε σε ταινίες μηδενικού μπάτζετ, δεν πούλησε ύφος και διεκδικούσε μία θέση στη λαϊκή τέχνη και το κωμικό καλτ στερέωμα.

 

Οι ατάκες του, την ώρα της… σκηνής, είναι πασίγνωστες και χάριζαν γέλιο. Δεν είναι τυχαίο ότι τον χαρακτήριζαν εκείνη την εποχή «θρυλικό» και «βασιλιά του σεξ».

Ο Κώστας Γκουσγκούνης μυήθηκε στα μυστικά της φωτογραφίας από τον πατέρα του, τον Μίμη. Άσκησε κάποια στιγμή το επάγγελμα του φωτογράφου στον τόπο του. Όμως, αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στην Αθήνα, ανοίγοντας φωτογραφείο. Αυτή η απόφασή του ήταν καταλυτική για την πορεία του. 

Το είχε το μικρόβιο, λένε όσοι τον γνωρίζουν, αλλά μερικά μικρά κομπαρσικά περάσματά του από τον κινηματογράφο, τον έκαναν να επιμένει. 

Άρχισε την καριέρα του με αστυνομικές περιπέτειες και στη συνέχεια με τις ταινίες πορνό που τον καθιέρωσαν. Παρά την αποθέωσή του, ο ηθοποιός προσέγγισε τα ΜΜΕ με επιφυλακτικότητα. Έμενε σχεδόν πάντα σιωπηλός. Μέχρι που εξαφανίστηκε αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον ερωτικό ελληνικό κινηματογράφο.

Ανασύρθηκε όμως όταν στο 1ο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου το 2003 όταν προβλήθηκε ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε. Βραβεύτηκε μάλιστα στο 3ο φεστιβάλ το 2005 ενώ το 2010 υπήρξε τιμώμενο πρόσωπο. 

Μέχρι που έκανε και πάλι την εμφάνισή του ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας. Ξαναχτύπησε ως πρόεδρος κριτικής επιτροπής αλλά και ως δάσκαλος με πολύ καυτές μαθήτριες στην τάξη του. Πρωταγωνίστησε το 2010 στην ελληνική αισθησιακή ταινία με τίτλο «Ελληνίδες next porn models σε όργια – η επιστροφή του δάσκαλου» που κυκλοφόρησε από την εταιρεία παραγωγής Sirina. 



Σήμερα ο Κώστας Γκουσγκούνης, σχεδόν στα 80, ζει στην Αθήνα. Ξυπνά πολύ νωρίς το πρωί, πηγαίνει για χειμερινό κολύμπι στη Λούτσα. Συναντιέται με φίλους του, πηγαίνει για φαγητό, για καφέ. Ποτέ δεν κάθεται, όπως έχει πει. Ερωτεύτηκε μία φορά στη ζωή του και αυτή τη γυναίκα που ερωτεύτηκε, την παντρεύτηκε δύο φορές.

Έκανε σεξ με πάρα πολλές γυναίκες αλλά μόνο με μία δέθηκε κι όταν η σύντροφός του έφυγε από τη ζωή, του στοίχισε ψυχολογικά. Δεν αφέθηκε ποτέ να καταστραφεί από γυναίκα αν και όταν άφηνε κάποιες, εκείνες ήθελαν να τον εκδικηθούν. 

Ο Κώστας Γκουσγκούνης όμως δεν παραβλέπει τη νεολαία. Γνωρίζει για τα προβλήματα και λέει ότι οι νέοι δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Κι αυτό το αποδίδει στο γεγονός ότι όταν οι νέοι δεν είναι καλά ψυχολογικά, πώς να κάνουν σεξ…
Οι πληροφορίες λένε ότι όταν τον ρωτούν για τα κόλπα στον έρωτα, εκείνος άλλοτε δίνει συμβουλές και άλλοτε δεν απαντά. Έχει προτιμήσει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για τους δικούς του λόγους. 

Το newsbeast.gr επικοινώνησε με τον κ. Κώστα Γκουσγκούνη για να μάθει περισσότερα για τη ζωή κι εκείνος ευγενικά αρνήθηκε να απαντήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου