Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Απαγορευμένα χημικά όπλα κατά των πολιτών !

Kαι η..δικαιοσύνη ακόμα ερευνά ! Νέου τύπου χημικά που προκαλούν και βαρειές γαστρεντερικές όπως και νευρολογικές διαταραχές.Η χρήση των απαγορευμένων χημικών όπλων είναι άλλος ένας παράλληλος εγκληματικός τρόπος υλοποίησης γενεοκτονίας και ανθρωπιστικής καταστροφής στην Ελλάδα του 2012.

Χιλιάδες πολίτες απο την Κυριακή υποφέρουν όχι μόνο απο την ..κλασσική δύσπνοια και το αίσθημα καύσου που συνοδεύει τη χρήση των επικίνδυνων δηλητηριωδών αερίων αλλά και απο βαρειές γαστρεντερικές διαταραχές δηλαδή συνεχιζόμενους για μέρες ακατάσχετους εμετούς και συνεχείς διάρροιες...

Τα στοιχεία που συλλέγει το STOPCARTEL δείχνουν επίσης ότι τη φορά αυτή τα απαγορευμένα αέρια που εκτοξευει το εγκληματικό καθεστώς της Αθήνας ενάντια στούς πολίτες προκειμένου να τους εμποδίσει με τη βία να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμα του συνέρχεσθαι,πιθανό περιέχουν και νευροτρόπες ουσίες οι οποίες προκαλούν συγκεκριμένες νευρολογικές διαταραχές..

Τα στοιχεία αυτά για τα νέα συμπτώματα είναι η πρώτη φορά που αναφέρονται στην Ελλάδα.

Καλείται η ιατρική κοινότητα να συνδράμει καταγράφοντας τα περιστατικά που αναζητούν ιατρική πρωτοβάθμια η νοσοκομειακή φροντίδα και να τα κοινοποιήσει προστατεύοντας τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών στους ιατρικούς επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς προκειμένου να χρησιμοποιηθούν κατά του ελληνικού κράτους.

Η χρήση των απαγορευμένων χημικών όπλων είναι άλλος ένας παράλληλος εγκληματικός τρόπος υλοποίησης γενεοκτονίας και ανθρωπιστικής καταστροφής στην Ελλάδα του 2012.

Και προηγούμενες διαδηλώσεις πνίγηκαν στα δηλητηριώδη χημικά αέρια της αστυνομίας που αθώα ονομάζονταν δακρυγόνα. Τότε ήταν που επικεφαλής της πανεπιστημιακής κοινότητας κατέθεσαν αγωγή σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοσύνη.

Τα δακρυγόνα αυτά βέβαια δεν ήταν τίποτα σε σχέση με τους τόνους δηλητηρίου που εισέπνευσαν χιλιάδες διαδηλωτές επί ώρες την Κυριακή, αέρια που είναι απαγορευμένα ακόμα και σε καιρούς πολέμου (!) από διεθνείς συμβάσεις, ενώ για την επικινδυνότητά τους έχουν δημοσιευτεί πλήθος επιστημονικές μελέτες, καθιστώντας τα υπεύθυνα ακόμα και για θανάτους!

Στην εμπεριστατωμένη αγωγή που είχαν καταθέσει τότε οι πανεπιστημιακοί και τέσσερις φοιτητές επικαλούνταν πληθώρα διεθνών συμβάσεων με τις οποίες έχει απαγορευτεί η χρήση χημικών ήδη από τα τέλη του Α' Παγκόσμιου Πόλεμου. Πιο συγκεκριμένα:

- Το Πρωτόκολλο Συνθήκης της Γενεύης που απαγορεύει τη χρήση χημικών σε καιρό πολέμου

- Την απόφαση 2603/1969 του ΟΗΕ με τη οποία ζητείται από τα κράτη μέλη να δηλώσουν ότι δεν θα κάνουν χρήση χημικών σε καιρό πολέμου ακόμα και με χημικά που θα αναπτυχθούν στο μέλλον.

- Τη Σύμβαση των Παρισίων το 1993 που απαγόρευε τη χρήση χημικών για στρατιωτικούς σκοπούς.

Κι ενώ τα δηλητηριώδη αέρια έχουν απαγορευτεί σε καιρό πολέμου, όταν δηλαδή πιθανόν να απειλείται ακόμα και η εθνική κυριαρχία ενός κράτους, την ίδια στιγμή ρίχθηκαν σωρηδόν σε άμαχους διαδηλωτές. Ενδεικτικό είναι ότι τη χρήση χημικών βλημάτων απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά ακόμα και το επίσημο εγχειρίδιο του ελληνικού στρατού της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας υπό τον τίτλο Μνημόνιο διμοιρίας καταστολής πλήθους.

Θάνατοι και τερατογενέσεις

Βασική δραστική ουσία των χημικών που εκτόξευσε σωρηδόν η αστυνομία σε βάρος διαδηλωτών είναι το το CS.

Πλήθος επιστημονικές μελέτες καταδεικνύουν την επικινδυνότητα των χημικών (ανάμεσά τους και η μελέτη του πρώην προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Χημικών Νίκου Κατσαρού), ενώ σχετική είναι και η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του 2000, σύμφωνα με την οποία τα χημικά μπορούν να προκαλέσουν χημική πνευμονία, θανατηφόρο πνευμονικό οίδημα, καρδιακή ανεπάρκεια, βλάβη στο συκώτι, ακόμα και θάνατο.

Σημειώνεται τέλος ότι ομάδα του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ δημοσίευσε το 1989 μελέτη στο επίσημο περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης που αναφέρεται ότι η χρήση χημικών μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία όγκων, επιπτώσεις στην αναπαραγωγή λόγω γενετικών μεταλλάξεων και μετάλλαξη του DNA.

Πέρα όμως από το ζωτικό ζήτημα της επικινδυνότητας, πελώριο είναι και το θέμα κατάλυσης των ίδιων των θεσμών, καθώς η χρήση χημικών διακινδυνεύει το δικαίωμα όλων των πολιτών στην υγεία, την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα, ενώ καταργεί στην πράξη το δικαίωμά του να διαδηλώνει κάποιος ελεύθερα.



http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου