Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο Γερουλάνος επιστρέφει το iPhone μετά την κατακραυγή


Aρνήθηκε, τελικά, την παραλαβή μιας συσκευής iPhone ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, την οποία θα χρησιμοποιούσε για υπηρεσιακούς σκοπούς, έπειτα από τον θόρυβο που προκλήθηκε, εξαιτίας της υψηλής τιμής της....

Ο κ. Γερουλάνος με σχετικής ανακοίνωση, ανέφερε ότι μόλις πληροφορήθηκε το ακριβές κόστος της υπηρεσιακής συσκευής, αρνήθηκε την παραλαβή της και την επαναπροώθησε στην υπηρεσία, ώστε να επιστραφεί.

Σημειώνεται ότι η τιμή του νέου iPhone αρχίζει από τα 669 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με Απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια από τις 8/12/2011 και αφορά στην προμήθεια από το ΥΠΠΟΤ συσκευής κινητού τηλεφώνου i-phone 4S, για τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού θέλουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα εκμετάλλευσης ή παρερμηνείας.

O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μόλις πληροφορήθηκε το ακριβές κόστος της υπηρεσιακής συσκευής, αρνήθηκε την παραλαβή της και την επαναπροώθησε στην υπηρεσία, ώστε να επιστραφεί.

Επισημαίνεται ότι, παρότι ο κ. Γερουλάνος, ως Υπουργός, δικαιούται σύμφωνα με το νόμο να χρησιμοποιεί υπηρεσιακή συσκευή, μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας. Χρησιμοποιεί το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο τόσο για τις δημόσιες όσο και για τις ιδιωτικές του υποθέσεις, οπότε δεν έχει κοστίσει ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο».

newpost / fonaklas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου