Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ο Κοντομηνάς αλλάζει τον Alpha


Λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Alpha, από τη γερμανική διοίκηση του RTL στον Δημήτρη Κοντομηνά.

Οι εξελίξεις αναμένονται για τις πρώτες εβδομάδες του επόμενου έτους, και επισπεύδονται λόγω της ρευστότητας του πολιτικού σκηνικού, που σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θα οδηγήσει στη διενέργεια πρόωρων εκλογών εντός του πρώτου τριμήνου του 2012.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι αποφασισμένος να αλλάξει ριζικά τη μορφή του Alpha, επενδύοντας σε ένα σύγχρονο κράμα ειδησεογραφίας και διασκέδασης. Αναμένεται μάλιστα να αξιοποιήσει ένα μεγάλο μέρος του έμψυχου δυναμικού του «Ράδιο 9», το πρόγραμμα του οποίου κερδίζει διαρκώς έδαφος σε επίπεδο ακροαματικότητας.
Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ο Δήμος Βερύκιος και ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο Χάρης Μπότσαρης, ο Γιάννης Ντάσκας και ο Γιάννης Παπαγιάννης είναι ονόματα που ακούγεται έντονα ότι θα αξιοποιηθούν, χωρίς να απουσιάζουν και… πιο μεγάλες φήμες, για συνεργασία του Δημήτρη Κοντομηνά με σημαντικά ονόματα από άλλα κανάλια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου