Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Δίπλα στην Κιβωτό της Αγάπης οι Οννεδίτες της ΑχαΐαςΕπίσκεψη για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποίησαν οι νέοι της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας στο ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης», οπού προσέφεραν  τρόφιμα και γλυκά.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο ίδρυμα ενημερώθηκαν για τις ανάγκες του ιδρύματος και την σημαντική προσφορά του μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιώργος Δρακούλης ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας & μεταξύ άλλων δήλωσε  «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό του ιδρύματος για το αξιέπαινο έργο που προσφέρει. Το προσωπικό «αγκαλιάζει» τα παιδιά που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό της Αγάπης» με στοργική φροντίδα, αγάπη και θαλπωρή επιτελώντας ουσιαστικά ένα κοινωνικό λειτούργημα. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα στο ίδρυμα παρέχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη στο σπουδαίο έργο του. Αν πρέπει να μάθουμε κάτι σαν κοινωνία είναι να είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι και να δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη και την ευαισθησία μας στους συνανθρώπους μας.»

    
    Με εκτίμηση

Γιώργος Δρακούλης
            ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου