Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Συντροφιά με τον Κυριάκο Παπαχρόνη η Τζούλια Αλεξανδράτου!


Κατά την πρόσφατη ... επίσκεψη της "σόουγούμαν" στην Ελασσόνα.
Τυχαία συνάντηση με τον πρώην κατάδικο Κυριάκο Παπαχρόνη, είχε η Τζούλια Αλεξανδράτου σε κλαμπ της Ελασσόνας, όπου η διάσημη ξανθιά βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Την είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα Espressο η οποία μάλιστα αναφέρει πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η Τζούλια πλησίασε τον Παπαχρόνη, έκατσε στα γόνατά του και του χόρεψε. Λίγο αργότερα κάποιος την ενημέρωσε για το ποιος ήταν ο άνδρας με τον οποίο καθόταν κάτι που δεν την πτόησε αλλά την έκανε να κάτσει για αρκετή ώρα στην παρέα του και να συζητήσουν.
Θυμίζουμε πως ο Κυριάκος Παπαχρόνης, ο αποκαλούμενος και «Δράκος της Δράμας» είχε καταδικαστεί δύο φορές σε θάνατο, 23 χρόνια και 9 μήνες, σε δικαστήριο που έγινε το 1983 , όταν ο Παπαχρόνης ήταν μόλις 22 ετών. Ο Παπαχρόνης είχε τότε κριθεί ένοχος για 2 ανθρωποκτονίες γυναικών, 4 απόπειρες ανθρωποκτονίας, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, δύο απόπειρες βιασμού κατά συρροή, κλοπή και παράνομη κατοχή όπλων. Η ποινή του στη συνέχεια μετατράπηκε σε δις ισόβια. Ο Παπαχρόνης αποφυλακίστηκε το 2004.
ΠΗΓΗ : iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου