Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σε τρεις μέρες η διακήρυξη των «τεσσάρων»- Τα παράκεντρα εξουσίας ευνοούν τον Βενιζέλο

Εντός των προσεχών τριών ημερών θα δοθεί στην δημοσιότητα η κοινή διακήρυξη των τεσσάρων στελεχών-Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Μόσιαλου- του ΠΑΣΟΚ ανοίγοντας έτσι ουσιαστικά τον διάλογο για την επόμενη μέρα του κόμματος τους. 


«Η ομάδα αυτή είναι συμπαγής και έχουν ξεκαθαριστεί οι ρόλοι. Κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν διαφωνίες αλλά δεν πρόκειται να καταφέρουν ρήγμα ή διάσπαση» σημειώνει συνεργάτης του κ. Λοβέρδου αλλά ταυτόχρονα και συνομιλητής με τους υπολοίπους της «ομάδας».  

Η ίδια πηγή επεσήμανε επίσης ότι υπάρχουν κάποια κέντρα- τα οποία απέφυγε να κατονομάσει -τα οποία πολύ θα ήθελαν να δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ των τεσσάρων στελεχών ώστε ο κ. Βενιζέλος να έχει εύκολη δουλειά στην υπόθεση της διαδοχής. 

Στο μεταξύ το «ΒΗΜΑ» χθες έδειξε τις προθέσεις του απέναντι στον κ. Λοβέρδο και τους υπολοίπους στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης στον κ. Βενιζέλο. Αλλά και το MEGA δεν απέχει πολύ από αυτή την λογική. Η ιδιοκτησία του καναλιού έχει δείξει ήδη τις προθέσεις της ακόμα από την εποχή της αναμέτρησης Παπανδρέου- Βενιζέλου. 

Οι ίδιοι κύκλοι μιλώντας στο Newpost.gr τονίζουν ότι «όλα αυτά είναι πολιτικά παιχνίδια που έχουν μάθει να παίζουν τα παράκεντρα εξουσίας αλλά σήμερα ούτε ισχύ έχουν ούτε ο κόσμος τους εμπιστεύεται. Η κίνηση τους δεν θα έχει αποτέλεσμα.» 


Πάνος Ρασσιάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου