Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Β6 Ν. Ε.



ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ    : 10/12/11

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το τμήμα εθελοντισμού  της Β6  Νομαρχιακής  Οργάνωσης, το τμήμα γυναικών και η Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ   , ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας μας, αποφάσισαν σειρά δράσεων με αποκλειστικό στόχο και σκοπό την όσο το δυνατό ανακούφιση των ομάδων αυτών.

Συγκεκριμένα :


*       Συλλογή ρουχισμού και παιγνιδιών για παιδιά έως 10 ετών, για το  Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», στα  γραφεία  της  Ν.Ε.  κάθε  Δευτέρα  &  Τετάρτη  από  19.00-21.00.
*       Εκστρατεία ενημέρωσης για το θεσμό της ανάδοχης οικογένειας καθώς και για το θεσμό της εθελοντικής εργασίας στο προαναφερθέν Κέντρο Βρεφών.
*       Εκστρατεία – ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία, καταγραφή εθελοντών και ίδρυση τράπεζας αίματος στη Β6 Νομαρχιακή Επιτροπή.
*       Συλλογή ρουχισμού για νέους, άνδρες και γυναίκες έως 32 ετών για το Κέντρο Επανένταξης Εξαρτημένων Ατόμων.
*       Εκστρατεία – ενημέρωση και εθελοντική συμμετοχή στον έρανο αγάπης του Ελληνικού Ερυθρού  Σταυρού.
*       Διοργάνωση εκδήλωσης στα Γραφεία της Β6 Νομαρχιακής την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11 π.μ. , τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για φιλανθρωπικούς σκοπούς (συσσίτια, άπορες οικογένειες κ.α.)
Σε μία τόσο δύσκολη εποχή, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σταθούμε αρωγοί για τους συνανθρώπους μας -  ιδιαίτερα τις κοινωνικές ομάδες που είναι ουσιαστικά απροστάτευτες -  και καλούμε όλους, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και κομματικές τους πεποιθήσεις, να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή. Διότι πέραν του αισθήματος αλληλεγγύης που μας διακατέχει ως έθνος, αισθανόμαστε επιτακτική την ανάγκη να δώσουμε όλοι μαζί το  μήνυμα ότι οι  Έλληνες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, δεν πρόκειται ποτέ να χάσουν την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά τους – ακόμη και σε καιρούς χαλεπούς, σαν αυτούς που ζούμε σήμερα.
                                                                                                                                  
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ  Β6  Ν.Ε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου