Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

«Die Deutsche Karte» (Ο Γερμανικός Χάρτης)

Του Γκένριχ Γκρόουτ

Gerd-Helmut Komossa: «Die Deutsche Karte» (Ο Γερμανικός Χάρτης).


Στο τεύχος Δεκεμβρίου του 2007 των Ανεξάρτητων Ειδήσεων (Unabhängige Nachrichten), μηνιαίο περιοδικό στην Γερμανία, έχει δημοσιευθεί μια αποκάλυψη.


Στο βιβλίο του ο Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα «Ο Γερμανικός Χάρτης» (κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο: Gerd-Helmut Komossa. Die Deutsche Karte) μας αποκαλύπτει ότι στις 21 Μαίου του 1949 οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει με την προσωρινή κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (ΟΔΓ) ένα κρυφό μνημόνιο στοοποίο περιγράφονται οι όροι της κρατικής «ανεξαρτησίας» της ΟΔΓ μέχρι το 2099. Στους γερμανούς που έχασαν τον πόλεμο έχουν βάλει τις εξής όρους:


1. Ο κάθε καινούριους καγκελάριος της ΟΔΓ έχει υποχρέωση να υπογράψει με τις ΗΠΑ το ονομαζόμενο
καντσλεράκτ. Τι κρύβετεαι πίσω από αυτό το υπέρκρυφο χαρτί δεν γνωρίζει κανένας. Αλλά αποτο ίδιο το γεγονός της ύπαρξης αυτού του εγγράφου μεταξύ ΗΠΑ και καγκελάριου σε συνδυασμό με τους επόμενους δύο όρους της συμφωνίας, μπορούμε να υποθέσουμε για το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου.

2. Οι ΗΠΑ πρέπει να ελέγχουν ολοκληρωτικά τα γερμανικά ΜΜΕ: ράδιο, tv, έντυπα μέσα (εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις), σινεμά, θέατρο, μουσική, σχολικό πρόγραμμα κλπ.


3. Οι ΗΠΑ πρέπει να εξακολουθούν να «φυλάνε» όλο το χρυσό απόθεμα της Γερμανίας.


Το βιβλίο αυτό έχει δημοσιευθεί το Ιούλιο του 2007 στην Αυστρία και σήμερα βρίσκετε στην κυκλοφορία. Ο Κομόσσα, ένας απόστρατος Στρατηγός, και βέβαια ήξερε τι ρισκάρει. Αλλά φαίνεται ότι δεν ήθελε να πάρει μαζί του στον τάφο το βάρος της αλήθειας για τους πραγματικούς όρους με τους οποίους έχουν σκλαβώσει το γερμανικό λαό.


Οι αναλυτές του Unabhängige Nachrichten τονίζουν ότι πράγματι ΟΛΟΙ οι καγκελάριοι της Γερμανίας, περιλαμβανομένης και της νυν Ά.Μέρκελ, την πρώτη τους κρατική επίσκεψη την έκαναν στις ΗΠΑ.


Το ότι τα γερμανικά ΜΜΕ ελέγχονται ολοκληρωτικά από ένα κέντρο εκτός συνόρων δεν μπορεί να το αμφισβητηθεί από κανέναν. Εξάλλου και μέσα στην Γερμανία υπάρχει ένα κεντρικό όργανο που βρίσκετε πάνω από όλες τις κομματικές δυνάμεις. Εκεί αξιολογούνται οι πολιτικές προτάσεις και πράξεις και προτάσσονται «ευχές» σε όλους τους πολιτικούς άνδρες της χώρας. Είναι το λεγόμενο «μάτι» των ΗΠΑ και του Ισραήλ που φέρει το όνομα Κεντρικό Συμβούλιο Εβραίων Γερμανίας.


Γνωρίζω ότι ο γερμανικός εθνικός χρυσός βρίσκεται στις ΗΠΑ. Αυτό είναι εκείνο το μέρος της κρυφής συμφωνίας, το οποίο θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί από τον καθένα. Το γεγονός ότι το βιβλίο αυτό ανήκει όχι σε έναν συγγραφέα-λογοτέχνη, άλλα σε έναν από τους πρώην αρχηγούς των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας και που αποκαλύπτει τα μυστικά του καθεστώτος της Γερμανίας και των ΗΠΑ, είναι ένα σπανιότατο φαινόμενο από μόνο του. Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ σταδιακά χάνουν τον έλεγχο που περιγράφει αυτό το μνημόνιο. Αλλά ίσως και να μην καταφέρνει πλέον να ελέγχει όλον τον κόσμο αποτελεσματικά…. Ένα κράτος ποτέ δεν έλεγχε την ανθρωπότητα. Είμαι βέβαιος ότι αυτό ποτέ δεν θα γίνει.


Φυσικά, υπάρχει πιθανότητα να δούμε στο μέλλον και τα αντίποινα στον Κομόσσα.
Αλλά ο «Αλαντίν είναι ήδη ελεύθερος», δεν μπορεί να μπει πίσω στο μπουκάλι. Η σκεπτόμενη ελίτ του γερμανικού λαού πρέπει αυτήν την αποκάλυψη να την χωνέψει. Το ερώτημα, μετά από τέτοια πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί, αν αυτή η ελίτ μπορεί η όχι να αξιολογήσει ξανά τις αξίες της. Αυτό είναι το κυρίως ερώτημα. Γιατί το σύνδρομο της ήττας, που μεθοδικά εμπαιδωνότανόλα αυτά τα χρόνια από όλα τα ΜΜΕ της Γερμανίας στα μυαλά των τελευταίων τριών γενεών, έχει δώσει καρπούς στην νοοτροπία και στις ψυχές του γερμανικού λαού. Ο λαός έχει χάσει κάθε επιθυμία για αγώνα για το μέλλον του, δηλ για την βασική προϋπόθεση επιβίωσης και ύπαρξης κάθε λαού.

Νομίζω ο γερμανικός λαός δεν μπορεί να βρίσκεται στα αμερικανικά δεσμά μπροστά στα μάτια όλης της ανθρωπότητας. Αν τα υπόλοιπα έθνη παθητικά συμφωνήσουν σε αυτήν την κατάσταση, αυτή ή παρόμοια κατάσταση δουλείας θα μπορεί να επαναλαμβάνετε και με άλλους λαούς. Γ’ αυτό στο προσεχές μέλλον πρέπει να αναμένουμε κάποια πνευματική επανάσταση της ανθρωπότητας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή του κόσμού από μονοπολική σε πολυπολική.


Και κατά την διάρκεια αυτών των αλλαγών πρέπει να επιδιώξουμε την πραγματική ελευθερία της Γερμανίας από τα αμερικανικά δεσμά.


Οι πατριωτικές δυνάμεις της Γερμανίας εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην άνοδο του κύρους της Ρωσίας στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα. Η Ρωσία, σαν κύριος νικητής του ΒΠΠ, έχει πριν πολλά χρόνια απομακρύνει όλα της τα στρατεύματα από την Γερμανία και έχει αρνηθεί από κάθε δικαίωμα στις πιέσεις στον γερμανικό λαό με έναν και μοναδικό όρο: να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιπες χώρες-νικητές (ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Γαλλία).


Αλλά οι ΗΠΑ, εκμεταλλευόμενοι την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και την αδυναμία της Ρωσίας, διατηρούν ακόμα το κατοχικό καθεστώς. Νομίζω, μια δυνατή Ρωσία δεν θα πρέπει να δεχθεί αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν ελπίδες ότι η Ρωσία θα ανακάμψει στο προσεχές μέλλων και ο κόσμος αρχικά θα γίνει διπολικός και μεταγενέστερα πολυπολικός. Στον κόσμο αυτό δεν θα υπάρχουν περιστατικά μυστικών στραγγαλισμών λαών, γεγονός το οποίο μας περιέγραψε ο στρατηγός Κομόσσα στην περίπτωση της Γερμανίας.


Μετάφραση από Ρωσικά Σπαρτιάτης Ν.Ι.


Πηγή :
http://www.dpni.org/

http://polemosgenel.blogspot.com/2011/04/die-deutsche-karte.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου