Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις…

Η πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων ήταν σαφώς η προσέγγιση- (υποταγή)- της Ελλάδας στην Τουρκία με αιχμή του δόρατος το τουρκόφιλο ΕΛΙΑΜΕΠ (Βερέμης και σία) και τον …Τρεμόπουλο των… Οικολόγων και ας δίναμε και ένα “οικοπεδάκι” στην Τουρκία (σύμφωνα με τον ΓΑΠ από Καστελόριζο) προκειμένου να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
 
Η πολιτική της Τουρκίας ήταν φανερή οργάνωση εισροής λαθρο-μεταναστών Ισλαμιστών ώστε να καταληφθεί η Ελλάδα εκ των έσω από το Ισλαμικό στοιχείο (η ιδέα ήταν του πονηρού Νταβούτογλου). Σε αυτή την περίπτωση -που η Ελλάδα θα είχε κατακλυσθεί από τους ισλαμιστές- το Ισραήλ θα είχε να αντιμετωπίσει ακόμα μια χώρα που από σχετικά φιλική, θα είχε μετατραπεί σε εχθρική και μάλιστα μια χώρα στην οποία διαμένουν πάρα πολλοί Εβραίοι που σιγά σιγά θα γίνονταν εύκολοι στόχοι από τον τελικά επικρατούντα ισλαμικό πληθυσμό στην Ελλάδα. Τρία και πλέον εκατομμύρια είναι οι μετανάστες σήμερα και αν κρίνουμε από τα παιδιά τους στα σχολεία έχουν έλθει σε αναλογία σχεδόν 50-50 με τους Έλληνες.
Το Ισραήλ παρατηρούσε όλη αυτή την διαδικασία της διάλυσης της Ελλάδας σχεδόν αδιάφορα έως και ευχαριστημένα. Έδωσαν μάλιστα στην Τουρκία…
-ελαφρά τη καρδία- τεχνολογία αιχμής στον στρατιωτικό εξοπλισμό της. Ήταν σαν να μην καταλάβαιναν ότι η Τουρκία είχε μόνο δυο προαιώνιους εχθρούς: τους Έλληνες και τους Κούρδους. Και τους δυο αυτούς λαούς τους χρειάζονταν απόλυτα και άμεσα το Ισραήλ για την στήριξή του. Είχε ανάγκη τους Κούρδους για να δημιουργήσουν δικό τους κράτος και να αδυνατίσει έτσι το φανατικά αντί-ισραηλινό Ιράκ ενώ τους Έλληνες με την Κύπρο, την Κρήτη και τη Μεσόγειο τους χρειάζονταν για να αναπνέει και να βρίσκει πρόσβαση στην Ευρώπη.
Το Ισραήλ προφανώς σκέφτηκε πονηρά ότι θα μπορούσε να εξουδετερώσει εκ των έσω τον ισχυρό στρατιωτικό μηχανισμό της Τουρκίας (κάνοντας συμμαχία μαζί της σε στρατιωτικό επίπεδο και σε επίπεδο μυστικών υπηρεσιών), αδιαφορώντας για τους εν δυνάμει και συστημικά φίλους και συμμάχους του.
Η αναμενόμενη σύγκρουση του Ισραήλ με την Τουρκία έφερε τα πάνω κάτω στις σχέσεις Ελλάδος Ισραήλ (τοτουρκόφιλο ΕΛΙΑΜΕΠ σύντομα δεν θα ξέρει τι να πει και θα το βουλώσει), αλλά έφερε σε δύσκολη θέση και σύγχυση και την Ελληνική διπλωματία που φαίνεται να τα έχει χαμένα και να παραπαίει ακόμα επιτρέποντας την καθημερινή εισροή λαθρο-μεταναστών ισλαμιστών που σίγουρα φοβίζει τους εν Ελλαδι Εβραίους αλλά και   το Ισραήλ.
Ο Πρόεδρος του πανίσχυρου Εβραϊκού λόμπι στην Αμερική σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Έλλις http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_25/09/2011_457296 έχοντας πλήρη αντίληψη αυτής της συγκυρίας μίλησε ξεκάθαρα για την ανάγκη οικονομικής και στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδος- Ισραήλ. Είπε ότι  η Ελλάδα χρειάζεται το Ισραήλ όσο και το Ισραήλ χρειάζεται την Ελλάδα. Μεγάλη αλήθεια αλλά καθυστέρησε να υλοποιηθεί, είχαν πρόγραμμα να ξεγράψουν την Ελλάδα από το χάρτη και τώρα θα πρέπει το Εβραϊκό λόμπι να πιέσει τους πιστωτές της Ελλάδας (οι περισσότεροι των οποίων ανήκουν σε αυτή τη φυλή) να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για να επιβιώσουμε ως κράτος.
Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι κατά πόσο αυτοί οι οποίοι κρατούν τον παγκόσμιο πλούτο, θέλουν πραγματικά -τουλάχιστον μακροπρόθεσμα- την επιβίωση είτε της Ελλάδος ή ακόμα και του Ισραήλ. Και οι δυο λαοί -ο καθένας για διαφορετικούς λόγους- θα τους είναι εμπόδιο για την επιτέλεση της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκουν.
Ήδη η Αμερική ενισχύει την άμυνα της Ελλάδας …χαρίζοντας της 400 άρματα μάχης http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=21&art_id=4477 . Θα υπήρχε περίπτωση μιας τέτοιας γενναιοδωρίας εκ μέρους της Αμερικής εάν δεν είχε πιέσει το Ισραήλ μέσω του Εβραϊκού λόμπι προσπαθώντας να ενισχύσει την άμυνα της Ελλάδας? Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενισχύσεις ώστε σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία να αντέξουν οι ένοπλες δυνάμεις μας στην μεγάλη στρατιωτική υπεροχή της Τουρκίας.
Σαν παράπλευρη… συνέπεια αυτής της συνεργασίας Ελλαδος-Ισραήλ θα είναι η μείωση της εισροής λαθρο-μεταναστών και ο επαναπατρισμός των περισσότερων. Το Ισραήλ σίγουρα θα βοηθήσει την Ελλάδα σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα με τεχνογνωσία και πρακτικές. Είναι βέβαιο ότι θα αναλάμβανε ευχαρίστως να περιπολεί στην περιοχή του Αιγαίου -μετά από πρόσκληση δική μας -και να φροντίζει ώστε ούτε ένας λαθρομετανάστης να μην πατήσει ξανά στα νησιά μας. Η ιδέα ίσως φαίνεται εξωφρενική αλλά σίγουρα είναι ρεαλιστική!
Ωστόσο η εμπλοκή της Ελλάδας στο σημερινό οικονομικό αδιέξοδο και οι διάφορες πιέσεις από ένα σωρό αντιφατικά και αλληλοσυγκρουόμενα κέντρα εξουσίας δημιουργούν σίγουρα έναν εφιάλτη γι’ αυτούς που χειρίζονται την εξωτερική μας πολιτική.
Αυτοί που θέλουν να πάρουν πίσω και με τόκο τα λεφτά που μας δάνεισαν, σίγουρα δεν επιθυμούν την εμπλοκή της Ελλάδας σε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Αντίθετα, αυτοί που έχουν ποντάρει δισεκατομμύρια στην πτώχευση της Ελλάδος εύχονται και προωθούν κάτι τέτοιο.
Η Αμερική του Ομπάμα καταλαβαίνει την σημασία της κατάρρευσης της ευρωζώνης με αφετηρία την πτώχευση της Ελλάδος και την απεύχεται, αλλά αντίθετα, τα κέντρα που προωθούν την παγκοσμιοποίηση σίγουρα δεν θέλουν μια ενωμένη και στιβαρή Ευρώπη που θα αντισταθεί ενωμένη στα σχέδιά τους.
Ο ΓΑΠ και η παρέα του που είχαν πρόθεση και πρόγραμμα να πτωχεύσουν και να αφελληνίσουν την Ελλάδα, βλέπουν τώρα τα σχέδια τους να ανατρέπονται από εκείνους ακριβώς που φαίνονταν να τα υποστηρίζουν και να τα προωθούν πριν από μερικούς ακόμα μήνες.
Η ΕΕ φαίνεται να ξύπνησε τελευταία και να συνειδητοποίησε επιτέλους ότι η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί γιατί αλλιώς θα συμπαρασύρει πιθανόν στον όλεθρο ολόκληρη την ευρωζώνη.
Οι διεθνείς οικονομικοί δολοφόνοι ωστόσο αδιαφορούν γι’ αυτές τις λεπτομέρειες και τα πρόσκαιρα και ευκαιριακά κέρδη φαίνονται πολύ πιο δελεαστικά από μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις. Ακούγεται ότι ακόμα και οι συγγενείς του ΓΑΠ έχουν ποντάρει στο κέρδος από την πτώχευση της Ελλάδας!
Το σκηνικό έχει θολώσει τόσο πολύ ώστε ακόμα και αυτοί που έχουν την πιο καλή πολιτική όραση δεν μπορούν να προβλέψουν το άμεσο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε ένα τόσο θολό τοπίο αυτή η κυβέρνηση που βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση δεν μπορεί να κρατήσει πέρα από μερικούς μήνες ακόμα. Και δεν θα τους διώξει κανένας, μόνοι τους θα αποχωρήσουν με κάποια ευκαιρία ή δικαιολογία.
Το τι θα γίνει βέβαια μετά από μια τέτοια αποχώρηση δεν μπορεί κανένας να το προβλέψει και ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να σταθεί με ψυχραιμία και λογική στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται. Ας μην εκτραπεί κανείς σε βίαια μέσα γιατί θα υπάρξουν προβοκατόρικες ενέργειες από αυτές τις ΜΚΟ που έχουν προετοιμαστεί μαζεύοντας όπλα όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και περιμένοντας το σύνθημα για να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα.
Εάν ο λαός παραμείνει ψύχραιμος όσο να περάσει η περίοδος της έξαρσης ίσως σωθεί.

Πηγή: http://udemand.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου