Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

δείτε τι έγραφε το UDemand ήδη από τον Οκτώβρη του 2010

Ο κύκλος του παρασιτικού εκσυγχρονισμού έκλεισε με την «μεθοδευμένη» χρεοκοπία της Ελλάδας και θα ολοκληρωθεί με τον σχεδιαζόμενο διαμελισμό της στην συνέχεια. Η επίθεση που δέχεται σήμερα η Ελλάδα όχι μόνο από τις διεθνείς αγορές και τους κερδοσκόπους αλλά και από τους δυτικούς πολιτικούς Επικυρίαρχους και τους τοπικούς διαμεσολαβητές τους, είναι με κοινωνιο-οικονομικούς και γεωπολιτικούς όρους, κάτι ανάλογο με τη στρατιωτική επίθεση που δέχθηκε από τις ίδιες δυνάμεις της Νέας Τάξης πριν λίγα χρόνια η διαμελισμένη Γιουγκοσλαβία…



Ο ελληνικός λαός, μετά το αρχικό σοκ, πρέπει να ανασυνταχθεί και να αντισταθεί μαζικά στην οικονομική και πολιτική λαίλαπα που μας έχει επιβάλει εδώ και ένα χρόνο «η κυβέρνηση του ΔΝΤ» με μπροστάρη τον ΓΑΠ. Πρέπει επιτέλους να αναζητήσουμε ποιος και γιατί χρηματοδοτεί «τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης», που με το δουλικό ύφος των περιστάσεων, αποδέχτηκαν τα μέτρα που μας επέβαλε το ΔΝΤ ως περίπου αναγκαία. Οι ένοχοι που μας έφτασαν σε αυτή την τραγική κατάσταση είναι πολλοί αλλά πρέπει …

να τους κατονομάζουμε έναν-έναν, έτσι ώστε να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ποιοι είναι υπεύθυνοι των δεινών που υφίσταται.

Κατ’ εντολή των αγορών και των υπερεθνικών μηχανισμών, οι εγχώριοι πολιτικοί εκπρόσωποι κήρυξαν μονομερώς τον πόλεμο σε όλη την ελληνική κοινωνία. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού καλείται να πληρώσει το «μεγάλο φαγοπότι» που προηγήθηκε την περασμένη τριακονταετία, χωρίς να συμμετέχει άμεσα, απλώς προσπορίστηκε κάποια ψίχουλα που έπεσαν από το τραπέζι.

Τώρα πια τίθεται υπό αμφισβήτηση, ο δημόσιος χαρακτήρας του εδάφους και έμμεσα η δημόσια ακίνητη περιουσία. Οι δανειστές μας (ΔΝΤ και Τράπεζες) θα αποκτήσουν με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα εν δυνάμει νομικά δικαιώματα επί της γης, έτσι ώστε το ίδιο το έδαφος να αποτελέσει την εγγύηση της αποζημίωσης των τοκογλύφων από τους εν δυνάμει νέοαποικιοκρατούμενους Έλληνες, που καλούνται πλέον να ζήσουν ως δανειολήπτες, έχοντας όμως χάσει το κύριο υπόβαθρο της πολιτικής τους ανεξαρτηςίας.

Γι’ αυτό σήμερα ο ελληνικός λαός δεν έχει άλλη επιλογή από την καθολική αντίσταση για να επιβιώσει ελεύθερος, χωρίς να εκποιηθούν τα εθνικά του δικαιώματα. Η ελληνική κοινωνία για να αμυνθεί, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να απενοχοποιηθεί από την κατάσταση της οικονομικής κρίσης. Να αποκρούσει τους ισχυρισμούς των παρασίτων και των αποδομητών που έχουν θέσει τον ελληνικό λαό σε κατάσταση απολογίας και ομηρίας. Να σταθούμε όλοι κριτικά απέναντι στη δυναμική της ενοχοποίησης και της αποδόμησης εθνικών συλλογικοτήτων από την νεοφιλελεύθερη πλύση εγκεφάλου που υφίστανται χρόνια τώρα όλες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Η σημερινή πραγματικότητα δεν μας επιτρέπει να περιμένουμε από τις ανίκανες πολιτικές ηγεσίες του αστικού ελληνικού κόσμου και των κοινωνικών παρασίτων που, σε αγαστή συνεργασία με αυτές, πλούτισαν ή εδραιώθηκαν ως ελίτ, να πάρουν ιστορικής σημασίας πολιτικές πρωτοβουλίες, για το συμφέρων των κοινωνικών ομάδων που υποτίθεται πως εξυπηρετούν. Οι κυβερνητικοί διαμεσολαβητές της εξαθλίωσης και της υποτέλειας, χέρι-χέρι με πρόσωπα της αντιπολίτευσης, περιφέρονται άβουλοι μεταξύ Αμερικής και Γερμανίας, ΔΝΤ και ΕΚΤ, Βουλής και ΜΜΕ, εκλιπαρώντας επιείκεια και ζητιανεύοντας βοήθεια από τους τοκογλύφους και τους νεοφιλελεύθερους δυνάστες του ελληνικού λαού.

ΥΓ1. Επιβάλλεται οι πνευματικές και ακαδημαϊκές ηγεσίες αυτού του τόπου να αφυπνίσουν και να ξεσηκώσουν τις λαϊκές μάζες εναντίον των αποδομητών που έχουν αναλάβει την τρομερή αποστολή της εκποίησης του Ελληνικού Κράτους σε όλα τα επίπεδα. Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού έχει ανάγκη από ένα έρεισμα, χρείαζεται ανθρώπους που μπορεί να εμπνεύσουν την ελληνική κοινωνία, ώστε να αντέξει την πίεση που υφίσταται από τα δυσβάσταχτα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση του ΔΝΤ.

ΥΓ2. Κριτική αξιολόγηση των ειδήσεων που επιλέγετε να ακούσετε. Στόχος των χρηματοδοτούμενων από σκοτεινά κέντρα εξουσίας ΜΜΕ, είναι να τρομοκρατήσουν τον κόσμο σε τέτοιο βαθμό ώστε να δεχθεί αδιαμαρτύρητα τα νέα επαχθή μέτρα που θα ακολουθήσουν μετά το πέρας των δημοτικών εκλογών.


http://udemand.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου