Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΟΝΝΕΔ: Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της δράσης «επιχειρώ»

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η οποία αποτελεί συνέχεια και επιστέγασμα της πρωτοβουλίας «συν και πλην», παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα epixeiro.info ένας διαδικτυακός χώρος με όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή προβολή της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων που βγαίνουν σε μια δύσκολη περίοδο στην αγορά εργασίας.



Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί κάποιος να βρει πληροφορίες για το πώς θα φτιάξει ένα σωστό βιογραφικό σημείωμα, τι πρέπει να πει σε μια συνέντευξη, πως θα ζητήσει μία συστατική επιστολή, τι πρέπει να περιέχει η συνοδευτική επιστολή του, αλλά και στοιχεία για νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επαγγελματιών με νέους ανθρώπους.



Επιπλέον θα βρει τις προκηρύξεις για τα τρέχοντα Ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και προκηρύξεις στην Ελλάδα για νέες ευκαιρίες εργασίας ενώ παράλληλα θα μπορεί να ενημερώνεται για τα νέα γύρω από νέα προγράμματα και θέσεις εργασίας.


Στόχος είναι μέσα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που επικρατεί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα κόμβο αισιοδοξίας και αυτοπεποίηθησης για τους συνομηλίκους μας προκειμένου να μπορέσουν να βρουν λύσεις στις ανάγκες της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου