Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Πιάστηκε στο αμάξι Δήμαρχος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ … την ώρα της συνεύρεσης!!!

Έχουμε μουρντάρηδες Δημάρχους στην Περιφέρεια μας! Δεν εξηγείται αλλιώς, καθώς ο τοπικός άρχοντας δεν κράτησε τις ορμές του και ξεκίνησε να ερωτοτροπεί με κοπέλα … ελευθέρων ηθών στο αυτοκίνητο του!

Για κακή του τύχη όμως, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που είδαν το αυτοκίνητο σε περίεργη μεριά της πόλης παρκαρισμένο, τον «ενόχλησαν» και προχώρησαν στην σύλληψη της κοπέλας, η οποία δεν γνώριζε τα ελληνικά!!! Όλα αυτά την Δευτέρα μετά τα μεσάνυχτα.
Το «ζευγάρι» μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Αστυνομικό Υπηρεσίας για προσβολή της δημοσίας αιδούς, όπου ο τελευταίος αναγνώρισε τον τοπικό άρχοντα!!! Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, μικροί στην ηλικία και φερμένοι από άλλα μέρη … δεν γνώριζαν τον Δήμαρχο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο αξιωματικός που είχε υπηρεσία εκείνο το βράδυ, επέπληξε προφορικά την κοπέλα, συνομίλησε λίγα λεπτά με τον Δήμαρχο και τους άφησε ελεύθερους. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν γράφτηκε τίποτα στο βιβλίο συμβάντων, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς, τους είδαν αρκετά μάτια, στο Τμήμα.
Εμείς πάντως τον Δήμαρχο … τον πάμε με 1000!!! Δυστυχώς δεν μπορούμε να τον ψηφίσουμε, γιατί δεν έχουμε τα εκλογικά μας δικαιώματα στο συγκεκριμένο μέρος…
Πηγή: http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2011/09/blog-post_4956.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου