Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Τι θα γίνει με εσάς εκεί στα ΜΑΤ; Δεν έχετε αφήσει κανέναν που να μην χτυπήσετε. Συμμορφωθείτε... θα προκαλέσετε κοινωνική έκρηξη.Γράφει ο Τρύφωνας.
 
Πάλι επεισόδια με χτυπήματα και ανοιγμένα κεφάλια. Το παραμύθι με τους "κουκουλοφόρους" και τους αναρχικούς πρέπει να σταματήσει επιτέλους.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να χτυπάτε αναίτια πολίτες και δημοσιογράφους (δείτε παρακάτω άρθρο για αναίτια επίθεση σε δημοσιογράφο - Βlogger). Ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με επεισόδια, μολότωφ, και κουκούλες.

Θα προκαλέσετε κοινωνική έκρηξη... και τότε "μαύρο φίδι που σας έφαγε"! Το λειτούργημά σας είναι η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του...πολίτη.
 
Έχετε ορκιστεί για αυτό.

Πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
Γαϊδούρια...
Από πότε οι πέτρες τα τούβλα και τα μάρμαρα είναι όπλα της υπηρεσίας σας;
Πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
Γαϊδούρια...
Αυτά για τους χαμηλόβαθμους...

Όσο για τους "μεγάλους"... , τους "αστεράτους" ...
Είναι ντροπή σας να υπακούτε σε διαταγές τύπου... "Να μην τραβήξει κανένας δημοσιογράφος."

Οι "καρέκλες" και οι "θρόνοι" μπορεί να δίδονται με γνωριμίες και γλειψίματα, αλλά ο κοινωνικός σεβασμός έρχεται με έργα και πράξεις.
Θα βρεθείτε προ των ευθυνών σας και τότε θα λογοδοτήσετε.
Κρατήστε την στάση που αρμόζει στη "θέση", τα "γαλόνια", αλλά και τα παντελόνια που φοράτε!

Για τους πολιτικούς σας προϊστάμενους ένα έχω να πώ.
Είστε ανάξιοι.
Είστε ανίκανοι.
Είστε προδότες του όρκου σας.

Να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.
Να παραιτηθείτε πριν να είναι αργά.
Προκαλείτε συνεχώς την κοινή γνώμη.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.


Υ.Γ.
Αλεξάνδρα περαστικά και από εμάς. 

==========================================================================

----------------------------------------------------------------------------- 

Γράφει ο Παπατόλης Θωμάς.

Άνανδρη επίθεση των ΜΑΤ με μάρμαρο στην Αλεξάνδρα Τράγκα.

Η εκπομπή "επανάσταση" δεν ήταν ούτε είναι μια "εύκολη" εκπομπή. Η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής που τόλμησε να συνεργαστεί με μια τέτοια εκπομπή έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις. Η πρώτη από μέλη του ίδιου του κινήματος που ανήκει.

Την προσέβαλαν, της έθιξαν την τιμή της ως γυναίκα. Σε δεύτερη φάση μας πέταξαν κεζάπι στο σύνταγμα (παρακράτος) με αποτέλεσμα να "καούν" τα ρούχα μας. Ευτυχώς δεν πάθαμε εγκαύματα διότι αμέσως τρέξαμε στα WC του συντάγματος και ξεπλύναμε το οξύ.

Δικοί μου συνεργάτες προσπάθησαν να με αποτρέψουν να συνεργαστώ μαζί της στην εκπομπή. Διέκοψα τη συνεργασία μαζί τους. Χθές 5 Οκτωμβρίου 2011 ένας εκ της ομάδας των ΜΑΤ πέταξε ένα κομμάτι μάρμαρο στο κεφάλι της κ. Τράγκα.

Με αίματα στα χέρια και το κεφάλι τη μετέφερα στους γιατρούς του Συντάγματος οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί (η Αλεξάνδρα ήταν σε κατάσταση σοκ) μου είπαν να μην την ακούσω και να την μεταφέρω το συντομότερο στον Ερυθρό Σταυρό.

Μόλις ηρέμησε λίγο από το σοκ τη μετέφερα με το ΙΧ μου στο νοσοκομείο αφού πρώτα ενημέρωσα την οικογένειά της. Της έραψαν το τραύμα (στην κορυφή της κεφαλής) χωρίς αναισθητικό και την πήγα για ακτινογραφίες. Αφού πέρασε και από νευροχειρούργο και ορθοπεδικό (από τον κραδασμό της πρόσκρουσης επηρεάστηκε ελαφρώς και ο αυχένας) την πήγα στο σπίτι της όπου και αναρρώνει.

Νιώθω τιμή που έχω συμπαρουσιάστρια μια τέτοια αγωνίστρια. Μια αγωνίστρια που ούτε δάκρυσε όταν την έραβαν χωρίς αναισθητικό. Την χλεύασαν, την εξευτέλισαν, της έριξαν κεζάπι, της άνοιξαν το κεφάλι και αυτή αγωνίζεται στο πλευρό μου για την πραγματική, αδέσμευτη ενημέρωση.

Διαθέτουμε φωτογραφίες και βίντεο με τα πρόσωπα των υπαιτίων. Δεν θα το αφήσω έτσι. Θα δώσω τη μέγιστη δημοσιότητα μέσω της εκπομπής και μέσω του διαδικτύου.

Ζήτησα γνωμάτευση από το νοσοκομείο.

Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν.

Ένα πρότυπο Έλληνίδας δημοσιογράφου που μάχεται για την αλήθεια.

Πρόσφατα μας "έκοψαν" την εκπομπή της Πέμπτης και μετέφεραν την εκπομπή της Τρίτης στις 12.00 τη νύχτα οδηγώντας ουσιαστικά στον οικονομικό θάνατο την εκπομπή. Ζητήσαμε ακρόαση από τον Real FM για να κάνουμε αφιλοκερδώς 1 ώρα εκπομπή την εβδομάδα με τον ίδιο τίτλο "επανάσταση" για τα νέα των κινημάτων.

Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ.

Δεν το βάζουμε κάτω.
Αγωνιζόμαστε εδώ και 2 χρόνια.
Από Blogs, κινήματα, δρόμους, πλατείες.

Αυτό που μας κρατάει "ζωντανούς" είναι πλέον η μεγάλη αγάπη του κόσμου. Μας χαιρετάτε στο δρόμο, κορνάρετε με τα αυτοκίνητα. Φωνάζετε να συνεχίσουμε. Σας υποσχόμαστε ότι από οποιοδήποτε μετερίζι θα το κάνουμε.

Περαστικά Αλεξάνδρα και μεγάλη μου τιμή που σε έχω δίπλα μου στον αγώνα.
 
Παπατόλης Θωμάς

http://www.epirus-ellas.gr/2011/10/blog-post_5538.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου