Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Aν κάτι έχουμε εμείς οι Έλληνες για να περηφανευόμαστε, είναι οι δεσμοί μας με την οικογένειά μας. Ό,τι και να γίνει ξέρουμε πως είναι εκεί για να μας στηρίζει και να μας φροντίζει. Το ίδιο όμως κάνουμε κι εμείς, διάσημοι και μη, για τους γονείς μας και τα αδέρφια μας. Δεν έχουμε λοιπόν πάντα την περιέργεια, όταν γνωρίζουμε κάποιον, να γνωρίσουμε και την οικογένειά του; E, επειδή τους διάσημους Έλληνες τους ξέρουμε, ας πάρουμε μια γεύση από την οικογένειά τους.

Bίκυ Καγια
Η Βίκυ Καγιά φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το περιοδικό People, με τη μητέρα της Αλεξάνδρα και είναι η απόδειξη ότι τα γονίδια είναι σπουδαία υπόθεση.
Ηλίας Βρεττός

Ο τραγουδιστής δεν αποχωρίζεται πουθενά τη μαμά του. Ούτε καν στο στούντιο! Λέτε από εκείνη να πήρε και το ταλέντο στο τραγούδι;
Αγγελική Ηλιάδη

Η σχέση της Αγγελικής με τους γονείς της, έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις. «Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με έναν μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου», δήλωσε η τραγουδίστρια στο People.

Stan

Η μαμά του Stan ζει στην Πάρο και όπως όλα σχεδόν τα αγόρια ο τραγουδιστής της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Αλλά κι εκείνη, δεν πάει πίσω. Φέτος ήρθε στα Mad Video Music Awards για να καμαρώσει το γιο της και όπως έχει δηλώσει παλιότερα ο Stan, στην αρχή όταν τον έβλεπε στη σκηνή δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
Βίκυ Σταυροπούλου

Η ηθοποιός δεν περνάει όσο χρόνο θα ήθελε με τη μητέρα της, αφού εκείνη δε μένει στην Αθήνα. Πρόσφατα λοιπόν, η Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με την κόρη της Δανάη, την επισκέφθηκαν και βέβαια απαθανάτισαν κάποιες στιγμές.
Μιχάλης Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης χαμογελάει αγκαλιά με τη μητέρα του Γωγώ, στο πάρτυ των γενεθλίων του. Αν και δε νιώθει έτοιμος ακόμα να κάνει τη δική του οικογένεια, όπως έχει παραδεχτεί, η σχέση του με τη μητέρα του φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Demy

Η τραγουδίστρια μας σύστησε πριν λίγες μέρες την οικογένειά της, όταν όλοι μαζί παρακολούθησαν θεατρική παράσταση.
Η προχώ μαμά του Χρήστου Δάντη

Όχι, στη φωτογραφία δεν είναι ο τραγουδιστής φυσικά, αλλά η μητέρα του. Ο Χρήστος Δάντης ανέβασε τη φωτογραφία της στο instagram, ενώ γράφει χιουμοριστικά: μαμά, άσε κάτω το i-pad!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου