Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ο Λοβέρδος “κλέβει” την 3η του Σεπτέμβρη από το ΠΑΣΟΚ

Andreas-Loverdos-3rd-September
Την 3η του Σεπτέμβρη επέλεξε ο Ανδρέας Λοβέρδος για να εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα, και να παρουσιάσει τη δική του πολιτική και ιδεολογική διακήρυξη, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Μικροπολιτικού” των “Νέων”.

Όπως υποστηρίζει η στήλη της εφημερίδας του Συγκροτήματος Λαμπράκη, η επιλογή της ημερομηνίας προφανώς και δεν είναι τυχαία από τον Ανδρέα Λοβέρδο, με αποτέλεσμα να τον φέρνει σε ευθεία σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που έχουν προγραμματίσει για την ίδια μέρα επετειακές εκδηλώσεις.
Η 3η του Σεπτέμβρη, ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1974, αποτελεί ημερομηνία-φετίχ για τον χώρο της Κεντροαριστεράς, ενώ η σημερινή ηγεσία του Κινήματος επιθυμεί να την αξιοποιήσει ως απαρχή της πολιτικής αντεπίθεσης της Χαριλάου Τρικούπη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ για την 3η του Σεπτέμβρη έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου, σηματοδοτώντας με την παρουσία τους την επιχείρηση επανασυσπείρωσης του Κινήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου