Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Πως θα ήταν η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα αν ζούσε σήμερα [εικόνα]

Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα που της στέρησε της ζωή, ωστόσο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα πάντα συνεχίζει να απασχολεί τους Βρετανούς, ενώ ο ερχομός του λιλιπούτειου διαδόχου για τον θρόνο επανέφερε στο προσκήνιο την αγαπημένη γιαγιά του.


Το 1990, όταν ακόμη δεν είχαν αρχίσει να φαίνονται τα σύννεφα στη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, ο ζωγράφος Ισραέλ Ζοχάρ κλήθηκε κάτα από άκρα μυστικότητα στο παλάτι του Κένσιγκτον για να φιλοτεχνήσει το πορτραίτο της μόλις 29 ετών, τότε, Νταϊάνα.
Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, ενώ, παράλληλα, ο ζωγράφος ανέφερε πως προσπαθούσε να την καθησυχάσει και να της ανεβάζει το ηθικό επαναλαμβάνοντας πόσο όμορφη είναι.
Στις μέρες μας, ο 68χρονος πλέον καλλιτέχνης αποφάσισε να φιλοτεχνήσει εκ νέου το πορτραίτο της αδικοχαμένης Νταϊάνα όπως ο ίδιος φαντάζεται ότι θα έμοιαζε σε ηλικία 52 ετών.Το πορτραίτο του 1990
Το σημερινό πορτραίτο

Πηγή: Πως θα ήταν η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα αν ζούσε σήμερα [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/118015#ixzz2bhZ4leab

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου