Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ»

Για πολλούς οι Τζείμς Μποντ που ξεχώρισαν ήταν ο Σον Κόνερι και ο Ρόζτερ Μουρ. Ο 84χρονος Μουρ όμως θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη για τον ήρωα που υποδύθηκε, από το 1973 έως και το 1985, σε ένα νέο βιβλίο που έγραψε και σίγουρα προκάλεσε έκπληξη!
 

Στο βιβλίο του εξηγεί ότι κατά τη γνώμη του ο καλύτερος πράκτορας 007 της μεγάλης οθόνης είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ αλλά και τι τον έκανε να αλλάξει γνώμη. 

Ανατρέχοντας στα χρόνια που πέρασε ως 007, ο Moore λέει: «Εκείνα τα χρόνια μπορούσα να τιναχτώ από μια καρέκλα χωρίς να φοβάμαι ότι θα σπάσω τα γόνατά μου. Μπορούσα να μασήσω μια καραμέλα βουτύρου χωρίς να ανησυχώ ότι θα μου βγει κάνα δόντι. Μπορούσα να θαυμάζω τις μπούκλες στα μαλλιά μου και το μαυρισμένο, γυμνασμένο σώμα μου. Με ένα τίναγμα του φρυδιού ανέβαζα τους παλμούς του γυναικείου πληθυσμού. Ενώ αυτόν τον καιρό χρειάζομαι βηματοδότη για να κρατάω τον δικό μου παλμό...».

Διαβάστε ένα μέρος της συνέντευξης:

- Είναι ο Σόν Κόνερι ακόμα ο αγαπημένος σας Μποντ;

Λοιπόν, ολοκλήρωσα το βιβλίο μου τρεις ή τέσσερις μήνες πριν. Όμως στη συνέχεια πήγα να δω το Skyfall και τότε άλλαξα γνώμη. Νομίζω ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο καλύτερος Μποντ».

- Έχετε δει και τις άλλες δύο ταινίες του Τζέιμς Μποντ με τον Ντάνιελ Κρεγκ;

«Λάτρεψα την ταινία Casino Royale. Νομίζω ότι η δράση του στην ταινία ήταν κάτι το εξαιρετικό. Για μένα μοιάζει με δολοφόνο. Ξέρει ακριβώς τι κάνει. Είναι ένας υπέροχος ηθοποιός, σίγουρα ο καλύτερος που υποδύθηκε ποτέ τον Μποντ. Επίσης έχει και το καλύτερο σώμα», σημειώνει ο 84χρονος ηθοποιός.

- Πέρα από τον Ντάνιελ Κρεγκ και τον ΣοΝ Κόνερι , υπήρξαν άλλοι «Μποντ» που σας άρεσαν;

Είναι διαφορετικά στιλ ηθοποιών. Ο Τίμοθι Ντάλτον πάντα έδινε ενδιαφέρουσες παραστάσεις. Ο Πιρς Μπρόσναν είναι ένας δημοφιλής ηθοποιός. Στην πραγματικότητα, όταν έφυγε πρότεινα κάποια ονόματα. Αυτά ήταν ο Σαμ Νιλ ο Πιρς Μπρόσναν και ο Τίμοθι Ντάλτον. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου