Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Και ωραίες και με... προίκα!


Οι δύο Θεσσαλονικιές της Βουλής, Εύα Καϊλή και Έλενα Ράπτη εκτός από ομορφιά διαθέτουν και... προίκα, σύμφωνα με τα στοιχεία του «πόθεν έσχες» των βουλευτών για την περίοδο 2007-2011 που δημοσιεύτηκαν σήμερα το πρωί.

Η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη έχει στην κατοχή της μόλις... 35 ακίνητα, τα περισσότερα στη Θεσσαλονίκη και θεωρείται καθώς φαίνεται η πιο... περιζήτητη νύφη! Με λίγοτερα ακίνητα, αλλά με «πλούσιες» καταθέσεις εμφανίζεται η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καιλή. 

Πιο αναλυτικά, η Έλενα Ράπτη διαθέτει συνολικά 35 ακίνητα εκ των οποίων τα έξι είναι διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δύο εξοχικές οικίες στη Χαλκιδική, 13 αποθήκες, 4 καταστήματα (!) στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της συμπρωτεύσουσας, 9 γραφεία και 1 οίκημα που εμπίπτει «στις άλλες περιπτώσεις». Όσον αφορά στα εισοδήματά της, αγγίζουν 139.000 ευρώ. Την ίδια ώρα έχει καταθέσεις σε τρεις τράπεζες αξίας 691.000 ευρώ, ενώ δήλωσε καταθέσεις αξίας 5.500 σε ελβετικά φράγκα και 7.200 σε λίρες! Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι η όμορφη βουλευτής δεν έχει στην κατοχή της κάποιο Ι.Χ.

Η Εύα Καϊλή, που εξελέγη το 2007 με το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν επανεξελέγη κατά τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπως προκύπτει από το «πόθεν έσχες» της διαθέτει λίγα και καλά ακίνητα! Πρόκειται για οικίες μεγάλης αντικειμενικής αξίας. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνει εισοδήματα συνολικού ύψους 100.000 ευρώ. Διαθέτει 4 ακίνητα εκ των οποίων, δύο διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1 αποθήκη στο Κολωνάκι και 1 οικία στο Κολωνάκι. Στον τραπεζικό της λογαριασμό διαθέτει 93.000 ευρώ, ενώ έχει στην κατοχή της 2 αυτοκίνητα, τα οποία και αγόρασε πριν δύο χρόνια.




http://newpost.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου