Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Βρήκε μέσω του Facebook τον Αλβανό δολοφόνο του γιου της! ΒΙΝΤΕΟ


Για ένα like στο Facebook έζησε ό,τι χειρότερο για κάθε γονιό: έθαψε το παιδί της. Δεν άφησε όμως το δολοφόνο να κυκλοφορεί ελεύθερος. Τον παγίδεψε με τον ίδιο τρόπο και τον έστειλε στη φυλακή. Η ιστορία του 26χρονου Απόστολου που δολοφονήθηκε στις 8 Μαΐου του 2010 στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου από έναν 30χρονο Αλβανό ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από μερικές μέρες. Κίνητρο του δράστη η ζήλια του για την πρώην φίλη του, συνάδελφο του θύματος. 

Το χέρι του όπλισε ένα like που έκανε ο 26χρονος σε μια φωτογραφία στο προφίλ της συναδέλφου του. Η οποία προσπάθησε να τον προειδοποιήσει, αλλά εκείνος δεν είχε το μήνυμα που του είχε αφήσει στον τοίχο του, λίγο πριν το μοιραίο ραντεβού. Ένα χρόνο μετά, ο δολοφόνος έπεσε στην παγίδα που του έστησε η μητέρα του θύματος. Συγγενείς του Απόστολου έψαξαν τον υπολογιστή του, εντόπισαν τις συνομιλίες με κάποια «Έλα» που ήταν ο(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)... 

30χρονος Αλβανός, του έκαναν αίτημα φιλίας χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ και του έκλεισαν ραντεβού σε καφετέρια της παραλιακής. Εκεί, τον περίμενε η αστυνομία.

Η συνομιλία της χαροκαμένης μάνας με το δολοφόνο του γιου της ήταν καθημερινή, με αποτέλεσμα να γνωρίζει κάθε του κίνηση. Έτσι, την περασμένη Κυριακή του έκλεισε το ραντεβού που τον οδήγησε στη φυλακή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου