Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ : «εκτελέστηκε» εν ψυχρώ…!!!

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Με τον Κώστα Καραμανλή έχουμε ασχοληθεί άπειρες φορές. Από το 2007, αναλύαμε διεξοδικά και σε πάρα πολλά κείμενα, τα σχέδια τιμωρίας και εξόντωσης του Καραμανλή από τα υπερατλαντικά κέντρα εξουσίας και τους εγχώριους «νταβάδες».


Ένα μόνο ενδεικτικό κείμενο «ΟΛΟΙ εναντίον του Καραμανλή»
 
ΕΔΩ http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1989
 
Ο Κώστας Καραμανλής τόλμησε λίγο να «κουνηθεί», να κοιτάξει προς Ρωσία και να ψελλίσει κάποια ΟΧΙ στα υπερεθνικά αφεντικά και έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά, να τσαλαπατηθεί και να εξοντωθεί…

Ο άγριος πόλεμος εναντίον του εκδηλώθηκε σε πολυεδρικές μορφές. Τα μεγάλα μέτωπα του αντικαραμανλικού πολέμου ήταν, όπως έχουμε κουραστικά αναλύσει, οι καταιγιστικοί εμπρησμοί (κάθε χρόνο καίγανε, οργανωμένα, οι «νονοί» του κόσμου την Ελλάδα), καθώς και η κουκουλοφόρικη (και αυτή εμπρηστική) «Επανάσταση», με αφορμή τη μεγάλη προβοκάτσια της δολοφονίας του μικρού Αλέξη…

Κάθε νηφάλιος άνθρωπος, αν ανατρέξει στο κλίμα της εποχής και στα άρθρα μας (της εποχής) θα αντιληφθεί αυτό που πάντα τονίζαμε:

Ο Καραμανλής θέλησε να έχει ένα ελάχιστο χώρο πολιτικής αυτονομίας, δεν υπάκουσε ολοκληρωτικά «προς τα υποδείξεις» και αποφασίστηκε ο διασυρμός του και η ΕΚΤΕΛΕΣΗ του…

Βεβαίως, εμείς μιλούσαμε για πολιτική εκτέλεση, όπως και έγινε «μοχθώντας» και ο ίδιος γι αυτό.

Σήμερα έρχονται στο φως κάποιες αποκαλύψεις που «μιλούν» και για φυσική δολοφονική ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

Το περιοδικό "Επίκαιρα", αποκαλύπτει «σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από "συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες" και ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που "δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο».

Διαβάστε τις αποκαλύψεις ΕΔΩ: http://news247.gr/ellada/politiki/dolofonia_karamanlh_eggrafo_eyp.1106403.html Αυτό επιβεβαιώνει το άρθρο που γράψαμε στις 6 Οκτωβρίου του 2009, με τον τίτλο:

«Η πολιτική συμπεριφορά του Καραμανλή»
ΕΔΩ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21842#21842 Επιχειρούσαμε να ερμηνεύσουμε τότε, την αλλόκοτη πολιτική συμπεριφορά του Καραμανλή και τον «αγώνα» του να συντριβεί!!!!

Με τις σημερινές αποκαλύψεις φωτίζονται οι «σκοτεινές πτυχές» του παρακάτω αποσπάσματος της πολιτικής μας ανάλυσης:

«Η συμπεριφορά του καθορίστηκε από αυτό που υπηρετεί, από την πολιτική και ψυχολογία της κυβέρνησής τουΜια κυβέρνηση πιστός υπηρέτης των μεγάλων συμφερόντων και διεθνών δυνάμεων.

Οι εσω-ιμπεριαλιστικές συγκρούσεις τον έφεραν αντιμέτωπο με κάποια ισχυρά συμφέροντα. «Καυγάς» ενδο-οικογενειακός. Μέσα στην ίδια οικογένεια, ένα μέλος της έκανε κάποιες «αταξίες».

Μπροστά, όμως στην οικονομική κρίση και τα δραματικά προβλήματα της «οικογένειας», το άτακτο «μέλος» δεν μπορούσε να «παίζει». Έπρεπε να συμμορφωθεί και να τιμωρηθεί για τις «αταξίες».

Ο Καραμανλής ήταν ασφυκτικά εγκλωβισμένος, εξαρτημένος και «δομημένος» από το χώρο του και την ψυχολογία του. Δεν υπήρχε καμία διέξοδος.

Μία ήταν η λύση: η υπακοή, η φυγή και η επαναφορά στην «τάξη».

Όλα αυτά του καθόρισαν τις τελευταίες πολιτικές κινήσεις: την άμεση προσφυγή στις κάλπες, τη συνειδητή ήττα και τη συνειδητή απόσυρση.

Ο Καραμανλής πειθάρχησε στις «εντολές» και συνειδητά άνοιξε την πόρτα στους «νταβάδες».

Συνειδητά προχώρησε και προετοίμασε την συντριβή και συνειδητά παραδίδει το κόμμα του στους διαλυτικούς ανέμους…

Όλο το σκηνικό μοιάζει να είναι οργανωμένο και «στημένο Οργανωμένο και «στημένο» να ηττηθεί και να αποσυρθεί.

Διαφορετικά δεν εξηγούνται: ούτε οι τόσο βιαστικές εκλογές, ούτε η εκλογική του στρατηγική: των οδυνηρών οικονομικών μέτρων, στο όνομα δήθεν της αλήθειας…

Προεκλογικά δεν ξεστομίζει κανείς τέτοιες «αλήθειες», ούτε τριπλασιάζει τα τέλη κυκλοφορίας, ούτε ανεβάζει τα διόδια και άλλα καταστροφικά.

Η συμπεριφορά του ήταν πολιτικά μεθοδευμένη, όπως και η συντριβή του και η απόσυρσή του…» 

ΠΗΓΗ: resaltomag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου